قیمت ثابت،عامل کاهش کیفیت نان
اقتصادي
بزرگنمايي:
گیلان آنلاین - ریس اتحادیه نانوایان رشت گفت:عدم افزایش قیمت نان از دلایل افت کیفیت نان است.
عادل محمدی در گفتوگو با ایسنا-منطقه گیلان گفت:نانوایان نسبت به عدم تغییر قیمت نان طی چهار سال گذشته اعتراض دارند.
وی افزود:در دو ماه اخیر کیفیت آردها بهتر شده است و به طبع کیفیت نان نیز بهتر میشود،اما تا رسیدن به نان با کیفیت واقعی هنوز فاصله داریم.
محمدی ادامه داد:با توجه به افزایش قیمت دستمزدها،حاملهای انرژی،حق بیمه و ...اگر قیمت نان افزایش نیابد،صاحبان واحدهای نانوایی با مشکل مواجه میشوند.
وی تصریح کرد:لازم است قیمت نان یکسان آزاد شود و دو نرخی بودن نان از بین برود.
رییس اتحادیه نانوایان رشت گفت:افزایش انگیزه نانوایان برای افزایش کیفیت نان از دستاوردهای افزایش قیمت نان در استان خواهد بود.
در این زمینه علی فاضلی - رئیس اتاق اصناف ایران به ایسنا اینگونه توضیح داد که یک بنگاه صنفی هزینههای اضافی بیشتری روی دوشش نسبت به سال گذشته تحمیل شده است،چراکه به عنوان مثال سال قبل برای طرح ترافیک 2.5 میلیون تومان باید پرداخت میشد،اکنون برای تعرفههای جدید بیش از 9 میلیون تومان باید پرداخت شود؛بنابراین نباید انگشت اتهام را به سمت این بنگاهها برد.
وی افزود:باید همه موارد و عوامل موثر بر قیمتها را در نظر گرفت.وقتی نرخ دستمزد و خدمات افزایش پیدا میکند چرا نباید اجازه داد که قیمت کالا و خدمات بیشتر شود. سوال اینجاست که چرا به عنوان مثال چهار سال است که قیمت نان تغییری نکرده و بر صاحبان این صنف فشار وارد میشود.همین عامل سبب میشود که کیفیت نان هم کاهش یابد.
رییس اتاق اصناف ایران تصریح کرد:وقتی که به کارآفرین و سرمایهگذار بها داده نمیشود نباید از او انتظار معجزه داشت و قطعا سرمایه در چنین شرایطی از کشور خارج و به سمت تخلف کشیده میشود .
فاضلی یادآور شد:چهار سال افزایش قیمت در نان اعمال نشده در حالی که طی این سالها همه هزینههای تولید نان از جمله آب،برق،گاز،حمل و نقل،دستمزد و غیره افزایش یافته، قیمت نان تغییری نکرده و هزینه آن به دوش نانوایان افتاده است؛بنابراین مشخص است این صنف به سمت تخلف کشیده میشوند.
انتهای پیام
-
سه شنبه ۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۹:۴۶
-
۸۳ بازديد
-
-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/33776/