تشدید نظارت بر عرضه مواد غذایی در ماه رمضان
اجتماعي
بزرگنمايي:
گیلان آنلاین - کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت صومعهسرا گفت: طرح نظارت بهداشتی بر مواد غذایی در طول سال اجرا میشود ولی در ایامی چون نوروز،تابستان،ماه رمضان تشدید مییابد.
علی نویدی در گفتوگو با ایسنا-منطقه گیلان،به اجرای طرح نظارتی ویژه ماه رمضان توسط واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان صومعهسرا اشاره و اظهار کرد:گروه بهداشت محیط صومعهسرا بر حسب وظیفه ذاتی خود در طول ماه مبارک رمضان به منظور حفظ سلامت شهروندان و روزهداران و در راستای ارتقای سطح سلامت مواد غذایی،طرح ویژه کنترل و نظارت بر کلیه مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی را از نخستین روز ماه رمضان در دستور کار خود قرار داده است.
وی با بیان اینکه در این طرح توجه و تمرکز بیشتر بر مراکز تهیه و توزیع برخی از محصولات سنتی نظیر رشته و خشکار،زولبیا بامیه،آش،حلیم و نانواییها...است،افزود:طرح نظارت بهداشتی در طول سال اجرا میشود ولی در ایامی چون نوروز،تابستان،ماه رمضان تشدید مییابد.
نویدی اضافه کرد:این برنامه به طور ویژه تا پایان ماه مبارک رمضان همه روزه در دو شیفت صبح و عصر و ایام تعطیل توسط کارشناسان بهداشت محیط اجرا میشود.
وی با بیان اینکه در این بازدیدها علاوه بر کنترل وضعیت مواد غذایی برای اطمینان از صحت سلامت مواد غذایی، از مواد غذایی نظیر آش و حلیم و...نمونهبرداری میشود،تصریح کرد:ارتقای سطح سلامت و جلوگیری از بروز بیماریهای ناشی از آب و غذا از اهداف اجرای این طرح است.
کارشناس بهداشت محیط صومعهسرا در پایان اظهار کرد:شهروندان در راستای حفظ سلامت خانوادهها در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه بهداشتی و عرضه مواد غذایی میتوانند مراتب را از طریق سامانه 190 و 44324066اطلاع دهند؛مطمئنا با متخلفین مطابق قانون برخورد میشود.
انتهای پیام
-
دوشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۷:۲۲
-
۵۷ بازديد
-
-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/34064/