افزایش صد تنی تولید گوشت بوقلمون در گیلان
اقتصادي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه در سال گذشته در حدود 500 تن گوشت بوقلمون در گیلان تولید شد گفت: پیشبینی میشود، امسال حدود 600 تن گوشت بوقلمون در گیلان تولید شود.
به گزارش ایسنا - منطقه گیلان، علی اکبرنژاد در خصوص آمار واحدهای و تولید بوقلمون گوشتی استان گیلان با بیان اینکه در گیلان، تعداد چهار واحد بوقلمون مادر دارای پروانه بهرهبرداری و فعال به ظرفیت 20هزار و 900قطعه است،گفت: تعداد 9 واحد بوقلمون گوشتی نیز دارای پروانه بهرهبرداری به ظرفیت 34هزار قطعه است.
وی افزود: همچنین تعداد 14 واحد دارای پروانه تاسیس به ظرفیت 45هزار قطعه در استان صادر شده است که با سرمایهگذاری و تخصیص تسهیلات در آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
اکبرنژاد ادامه داد: تعداد دو کارخانه جوجه کشی بوقلمون گوشتی به ظرفیت 356هزار عدد تخم در هر دوره است.
معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه در سال گذشته تولید گوشت بوقلمون در حدود 500 تن بوده است، تصریح کرد: پیشبینی میشود، امسال حدود 600 تن گوشت بوقلمون در گیلان تولید شود.
گفتنی است؛مصرف سرانه گوشت بوقلمون در کشور حدود 400 گرم است.
انتهای پیام
-
دوشنبه ۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۲:۳۹
-
۹۴ بازديد
-
-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/69734/