100 تن گوشت ماهیان خاویاری در شهرستان مرزی آستارا تولید شد
اقتصادي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - ایسنا/گیلان رئیس اداره شیلات آستارا از تولید 100 تن گوشت ماهیان خاویاری در مزرعههای پرورش ماهی این شهرستان مرزی استان گیلان در سال 1402 خبر داد.
میرآرمان واعظی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه سه مزرعه پرورش ماهیان خاویاری در شهرستان مرزی آستارا به مساحت 25 هزار متر مربع احداث و فعالیت دارند و این شهرستان از قطب های تولید و پرورش ماهیان خاویاری در سطح کشور و استان گیلان است، اظهار کرد: آستارا در بحث پرورش ماهیان خاویاری یکی از الگوهای مناسب ملی و استانی است و در این مزارع در سال گذشته، 100 تن گوشت ماهیان خاویاری از گونه های فیل ماهی، تاس ماهی، اوزون برون و سیبری تولید شده است.
وی با بیان اینکه در سال 1402 برای اولین بار یک مجوز موافقت اصولی در زمینه تکثیر ماهیان خاویاری به ظرفیت 20 هزار قطعه صادر کردیم، افزود: در سال گذشته 760 کیلوگرم خاویار در مزرعههای این شهرستان استحصال شده است.
واعظی، ادامه داد: در سال گذشته در مجموع 80 هزار قطعه تکثیر بچه ماهیان خاویاری از گونه سیبری را در شهرستان مرزی بندر آستارا داشتیم و پیش بینی ما این است که در سال 1403 بتوانیم این میزان را در حدود 20 درصد افزایش دهیم.
رئیس اداره شیلات آستارا، بیان کرد: پرورش ماهیان خاویاری اشتغال زایی به دنبال دارد و تمام تلاش ما این است که پرورش ماهیان خاویاری را توسعه بدهیم و انتظار میرود سایر دستگاههای ذیربط نیز از طرحهای آبزیپروری حمایت کنند تا علاوه بر اشتغال بتوانیم سهم خوبی در زمینه تولید ماهی و خاویار در سطح کشور داشته باشیم.
واعظی، گفت: شهرستان آستارا با توجه به موقعیت جغرافیایی و وضعیت اقلیمی خود، شرایط بسیار خوبی برای راهاندازی مزرعههای پرورش ماهیان خاویاری و همچنین تکثیر بچه ماهی نیز دارد.
به گزارش ایسنا، شهرستان مرزی بندر آستارا با 95 هزار نفر جمعیت در شمال غربی گیلان، فاصله 200 کیلومتری رشت مرکز استان و همجوار با کشور جمهوری آذربایجان قرار دارد.
انتهای پیام
-
دوشنبه ۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۶:۲۹
-
۴۷ بازديد
-
-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/746226/