ساقه بامبو ارزش تغذیهای بسیار بالایی دارد
اجتماعي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - عضو جامعه جهانی پژوهشگران بامبو گفت: گیاه بامبو به عنوان منبع غذایی فراسودمند ارگانیک به شمار میرود.
به گزارش ایسنا-منطقه گیلان، ابراهیم آذرپور که مبتکر طرح تولید اولین غذای فراسودمند ارگانیک از گیاه بامبو است، گفت:نیاز مبرم انسان به غذا و نحوه تامین آن همواره سبب تحریک و انگیزش نوآوری بوده است.
وی افزود:در راستای حفظ امنیت و کیفیت غذایی استفاده از منابع جدید که دسترسی کافی در داخل کشور به آنها فراهم بوده و تأمین آن نیاز به خروج ارز و وابستگی به بیگانگان نیز نداشته باشد، امری ضروری است و گیاه بامبو از ظرفیت کافی برای تبدیل شدن به این منبع غذایی ارزشمند برخوردار است.
وی با اشاره به اینکه مناطق وسیعی از استان گیلان خصوصاً در شهرستان لاهیجان زیر کشت بامبو قرار دارند و تولیدات این اراضی همه ساله صرف مصارف گوناگونی از قبیل تولید صنایع دستی میشود، ادامه داد: بامبو در این شهرستان در قالب باغات پهناور و غالباً بدون مصرف هیچ گونه کود و سموم شیمیایی، به صورت ارگانیک، برای کاربردهای هنری سنتی پرورش مییابد.
آذرپور با بیان اینکه تاکنون هیچ گونه اقدامی در ایران جهت فرآوری ساقههای گیاه بامبو و تولید غذا از آنها صورت نگرفته بود، تصریح کرد:بررسیهای صورت گرفته بر روی ساقه های بامبو نشان داده که این ساقه ها از ارزش تغذیه ای بسیار بالایی برخوردار بوده و به لحاظ محتوای فیبر رژیمی و مواد معدنی غنی و از نظر چربی در سطح پایین هستند.
وی تصریح کرد: ساقههای بامبو با توجه به ویژگی های اساسی همچون پائین بودن چربی، سرشار بودن از ویتامین ها، اسیدهای آمینه ویژه، مواد معدنی، فیبر رژیمی، و ... ، به عنوان غذایی ایده آل برای یک رژیم تغذیه ای سلامتی بخش و فراسودمند به شمار میرود.
آذرپور با بیان اینکه ساقه های بامبو نه تنها خوشمزه بوده بلکه غنی از مواد مغذی و فیتوشیمیایی که برای سلامتی بشر مفیداند هستند، خاطرنشان کرد: ساقههای جوان می توانند پس از فرآوری به صورت تازه، خشک شده، کنسرو شده و تخمیر شده به عنوان یک منبع مهم غذایی در الگوی غذایی مردم کشورمان گنجانده شده و نویدبخش امنیت غذایی پایدار و سلامتی برای جامعه ایرانی باشند.
انتهای پیام
-
سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۴:۲۶
-
۱۰۱ بازديد
-
-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/75098/