جایگاه نخست گیلان در تولید خاویار در کشور
اجتماعي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان؛ این ماده خوراکی ارزشمند و مقوی را در کشور و با تولید 2 هزار و 220 تن گوشت ماهی خاویاری در هر سال، رتبه دوم را در این خصوص به خود اختصاص داده است.
مردم گیلان در تولید این مواده غذایی از دریای خزر مشارکت جدی دارند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
خبرنگار صدا وسیما در سالی که به نام « جهش تولید با مشارکت مردم » نام گرفته، گوشهای از تلاشهای یک پرورش دهنده ماهیان خاویاری در یکی از روستاهای تالش را به تصویر کشیده است.
-
چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۱:۳۷
-
۱۴ بازديد
-
-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/751506/