پایگاه خبری تحلیلی نسیم گیلان

آخرين مطالب

دستیابی به دانش تولید کلوچه فراسودمند و رنگ خوراکی از چای علمي

دستیابی به دانش تولید کلوچه فراسودمند و رنگ خوراکی از چای

  بزرگنمايي:

نسیم گیلان- بر اساس اعلام پژوهشکده چای کشور در برخی از کشورهای تولیدکننده عمده چای، این محصول در صنایع غذایی، دارویی، رنگ سازی و لوازم آرایشی - بهداشتی کاربرد دارد.

محمدنقی پاداشت رییس پژوهشکده چای کشور در این خصوص گفت: در بسیاری از کشورها، از چای افزون بر چای سیاه و سبز در تولید محصولات دیگری نظیر عطر، اسانس، بستنی، کیک و کلوچه و فرآورده هایی چون پودر، عصاره و نوشابه چای، چای سرد، چای فوری، قرص، قطره و روغن بذر چای استفاده می‌کنند.

وی در خصوص ارزش افزوده فرآورده‌های جدید چای مثالی زد و افزود: قیمت جهانی هر کیلوگرم چای خشک سیاه 4دلار و 86سنت است؛ این درحالی است که هر شامپو چای 300میلی لیتری 15دلار و هر بسته قرص چای هم تا 25دلار فروخته می‌شود.

پاداشت ادامه داد: ارزش تقریبی نیمی از محصول برگ سبز چای تولیدی کشور، حدود 129میلیارد تومان است که اگر از همین مقدار برگ سبز چای برای محصولات جدید و جانبی استفاده شود تا 5برابر معادل 645میلیارد تومان ارزش افزوده به دنبال دارد.

رییس پژوهشکده چای کشور افزود: این پژوهشکده تاکنون به دانش تولید 20محصول جدید و فناورانه از چای نظیر عرق چای، عصاره سبز، رنگ خوراکی، بستنی چای، کلوچه فراسودمند، ساپونین که در تولید سموم کشاورزی کاربرد دارد، روغن بذر چای و انواع نوشیدنی های چای دست یافته است.

پاداشت خاطرنشان کرد: آخرین پژوهش‌های حوزه به‌زراعی چای و دانش تولید محصولات فناورانه و جانبی چای را که در این پژوهشکده تهیه می‌شود، هر سال در قالب کتابچه‌ای به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پارک‌های علم و فناوری، وزارتخانه های صمت و جهاد کشاورزی، سازمان چای، صندوق توسعه حمایت از چای و حتی برخی از اتحادیه‌ها و اصناف مرتبط با صنعت چای قرار می‌دهیم.

رییس پژوهشکده چای کشور با تاکید بر این موضوع که دست یابی به دانش فنی تولید یک محصول به تنهایی کافی نیست، گفت: محصولی که به عنوان یک تولید فناورانه معرفی می‌شود، مراحل تولید را در سطح آزمایشگاه گذرانده و برای اینکه به مرحله تجاری سازی برسد، باید بررسی های اقتصادی و مالی آن انجام شود تا سرمایه گذاران از توجیه پذیر بودن تولید انبوه آن فرآورده جدید مطمئن شوند.

پاداشت با اشاره به اینکه در حوزه پژوهش به بررسی اقتصادی و مالی یک محصول فناورانه جدید، طرح نیمه صنعتی می‌گویند، گفت: از 20محصول فناورانه و جانبی چای که در این پژوهشکده معرفی شده 2محصول رنگ خوراکی و کلوچه فراسودمند چای، مراحل پایانی طرح نیمه صنعتی یا بررسی مالی و اقتصادی را پشت سر می‌گذارند تا پایان امسال برای تجاری سازی و تولید انبوه در اختیار سرمایه‌گذاران قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به اعتبارات محدود بخش پژوهش گفت: اعتبارات این پژوهشکده صرف دستیابی به دانش فنی و معرفی محصولات جدید می شود و اعتبار چندانی برای بررسی مالی و اقتصادی دستاوردها باقی نمی‌ماند و برای این کار نیاز به مشارکت مالی سرمایه گذاران است.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

مکانیزاسیون راهکار کاهش میانگین کهولت سن برنج کاران

شرکت 33 هزار دانش‌آموز گیلانی در کنکور سراسری 98

مسابقه چالش صندلی کاغذی در رشت برگزار می شود

علت مرگ فک های تلف شده در سواحل رودسر اعلام شد

پاکسازی گیاه مهاجم سنبل آبی در لنگرود از سرگرفته شد

قیمت دلار 13 هزار و 800 تومان شد

مصرف روزانه نمک در گیلان 4 برابر استاندارد است

اختراع پرگار مسطح آسان رسم توسط مخترع گیلانی

دانشگاه گیلان به شبکه دانشگاه های راه ابریشم پیوست

استارتاپ‌ها ظرفیت خوبی برای رونق کسب و کار هستند

دانشگاه گیلان به شبکه دانشگاه های راه ابریشم پیوست

12 عنوان کتاب برای نهمین دوره جشنواره رضوی تعیین شده است

شرکت 600 تیم دانش‌آموزی در لیگ علمی پایا

اعلام نتایج استانی هفتمین دوره نمایشگاه های مدرسه انقلاب

دستیابی به دانش تولید کلوچه فراسودمند و رنگ خوراکی از چای

محققان پژوهشکده چای، نهال جدید تولید می کنند

برگزاری مسابقه «رمضان در پرتو انوار الهی» با محوریت 30 جزء قرآن

بیش از 40 درصد سرطان های پستان قابل درمان هستند

کارگاه آموزشی «اصول سندشناسی» در رشت برگزار می شود

مشارکت تخصصی در مسائل جامعه از ماموریت های مهم دانشگاه است

رئیس دانشگاه گیلان:خروجی پایان نامه ها، حل مسئله باشد

دانشگاه گیلان در ردیف یک درصد دانشگاه های برتر جهان قرار دارد

امام جمعه رشت: نشاط علمی در دانشگاه ها ایجاد شود

آموزش به بیمار کم هزینه ترین راه حفظ سلامتی است

کم تحرکی؛ عاملی برای بروز بیماری های غیرواگیر

بازگشایی بخش غدد و روماتولوژی بیمارستان رازی رشت

بیماری های غیرواگیر از معضلات اصلی حوزه سلامت است

دانشگاه گیلان در دوره پسادکتری دانشجو می پذیرد

رژیم غذایی نامناسب؛ تهدیدی برای سلامت

بچه ماهی سوف توسط عضو هیات علمی دانشگاه گیلان تولید شد

فردای بحران ، ثانیه صفر * آرین مینایی

فراخوان دومین دوره آموزش تسهیلگران اقتصادی – اجتماعی

تصفیه روزانه 10 هزار بشکه "آب همراه استخراج نفت"

برگزاری مرحله استانی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان

ایجاد سه رشته جدید کارشناسی ارشد در دانشگاه گیلان

افزون بر50 درصددانش آموزان به رشته های مهارتی جذب شوند

برگزاری کنگره سراسری بیماری های التهابی روده در رشت

هفت دانش آموز تالش در المپیاد علمی گیلان درخشیدند

برگزاری مرحله استانی جشنواره جابربن حیان در اردیبهشت ماه

کسب جایزه اول توسط دانش آموز گیلانی در رقابت جهانی

تشخیص غیرسمی بودن قارچ‌‌های وحشی امکانپذیر نیست

پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه گیلان

دولت از ساخت زباله سوز شرق گیلان در لاهیجان حمایت می کند

مبارزه با کانون‌های ملخ بومی مراکشی در 105 هکتار

پایش رودخانه‎های لنگرود در فصل تخم‎ریزی ماهیان

پرفورمنسی برای بحران آب در روز جهانی آب

محور آموزش ها در پیش دبستانی، هویت بخشی است

دوره پیش دبستانی بهترین جایگاه برای تربیت آینده سازان کشور است

برگزاری چهاردهمین دوره نمایشگاه جلوه‌های سمپاد در رشت

50 شرکت دانش بنیان در گیلان فعال است