تشکیل زنجیره تولید در حوزه زنبورداری راهکار فروش عسل بیشتر
اجتماعي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه توسعه صنایع بسته بندی عسل مستلزم تامین حجم بالایی از نقدینگی از سوی صاحبان این دست صنایع است که از توان شان خارج است گفت: مهم ترین راهکار در این باره تشکیل زنجیره تولید در حوزه زنبورداری است.
به گزارش ایسنا-منطقه گیلان، قاسم جوادزاده گفت: بسیاری از زنبورداران معتقدند اگرچه بسته بندی و فرآوری ارزش افزوده بالایی به دنبال دارد، اما ذائقه مردم بیشتر با عسل های فله ای جور است و با این تفکر که عسل های فله ای عسل طبیعی و سالم است، ترجیح می دهند عسل هایی که در ظرف یک بار مصرف و دبه های پلاستیکی فروخته می شود را بخرند.
وی افزود: زنبورداران هم می گویند عسل فله ای راحت تر به فروش می رسد و تمایلی به بسته بندی عسل های تولیدی شان ندارند.
قاسم زاده با اشاره به زمان ماندگاری فساد ناپذیری عسل ادامه داد: بهترین شیوه بسته بندی و توزیع عسل در دنیا با توجه به گران بودن این محصول بسته بندی در مقیاس کوچک آن است؛ کاری که در 3واحد بسته بندی و فراوری عسل در گیلان انجام می شود.
وی با اشاره به 5هزار تن عسل تولیدی در گیلان گفت: ظرفیت بسته بندی و فرآوری این صنایع در گیلان 2هزار تن است که با توجه به سهم 5هزار تنی این استان در تولید عسل، کافی به نظر می رسد.
مدیر صنایع تبدیلی وغذایی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با تاکید براین موضوع که توسعه صنایع بسته بندی عسل مستلزم تامین حجم بالایی از نقدینگی از سوی صاحیان این دست صنایع است و از توان شان خارج است گفت: مهم ترین راهکار در این باره تشکیل زنجیره تولید در حوزه زنبورداری است.
انتهای پیام
-
چهارشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۴:۰۳
-
۵۸ بازديد
-
-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/99324/