نسیم گیلان
رییس سازمان غذا و دارو کشور:
روغن ذرت و سویا دو محصول تراریخته شده در کشور است
جمعه 21 مهر 1396 - 2:06:19 PM
ایسنا - اجتماعی
گیلان آنلاین - رییس سازمان غذا و دارو کشور از دو محصول تراریخته شده روغن ذرت و سویا در کشور خبر داد و افزود: بغیر از این دو محصول، سایر محصولات غذایی کشور طبیعی هستند و تحت نظارت جهاد کشاورزی تولید می‌شوند.
به گزارش ایسنا منطقه گیلان، دکتر غلامرضا اصغری در مراسم افتتاح ساختمان جدید معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اظهار کرد: با افتتاح ساختمان جدید معاونت غذا و دارو، فضای مناسبی برای کارکنان این معاونت در بخش‌های آزمایشگاه، تجهیزات پزشکی، محصولات آرایشی، بهداشتی، غذایی و دارویی فراهم شده است .
وی با اشاره به اهمیت نظارت بر مواد غذایی گفت: محصولات غذایی که در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود بایستی دارای پروانه ساخت باشند که نشانگر امنیت غذایی و سلامت محصول است.
رییس سازمان غذا و دارو کشور ادامه داد: مسوولین غذا و دارو نیز با نمونه برداری از محصولات بصورت تصادفی از فروشگاه‌ها بر تولید و توزیع محصولات نظارت مستمر دارند تا در صورت غیر بهداشتی بودن از تولید و توزیع آنها جلوگیری شود .
اصغری همچنین از دو محصول تراریخته شده روغن ذرت و سویا در کشور خبر داد و افزود: بغیر از این دو محصول، سایر محصولات غذایی کشور طبیعی هستند و تحت نظارت جهاد کشاورزی تولید می‌شوند .
گفتنی است: ساختمان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان، در زمینی به مساحت 3 هزار و 900 متر مربع و با زیر بنای 2 هزار و 700 متر مربع و با اعتبار حدود 4 میلیارد تومان، ساخته شده است.
انتهای پیام

http://www.gilan-online.ir/fa/News/10538/روغن-ذرت-و-سویا-دو-محصول-تراریخته-شده-در-کشور-است
بستن   چاپ