نسیم گیلان
مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان:
روحانیان برای کاهش آسیب های اجتماعی به وظایف خود عمل کنند
سه شنبه 25 مهر 1396 - 11:01:52 PM
ایرنا - فرهنگی
گیلان آنلاین - آستارا - ایرنا - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گیلان گفت: روحانیان به واسطه ارتباط با اقشار مختلف مردم، با آسیب های اجتماعی آشنا هستند و باید با استفاده از فرصت منابر و تبلیغ، در کاهش آسیب ها به وظیفه خطیر خود عمل کنند.
به گزارش خبرنگار ایرنا حجت الاسلام جمال یاری روز سه شنبه در همایش نقش روحانیان در کاهش آسیب های اجتماعی در فرمانداری آستارا افزود: دشمنان جنگ نرم را علیه کشور ما طراحی کرده اند و باید در برابر توطئه های آنها آگاه باشیم و در این راستا نقش روحانیان بسیار تاثیرگذار است.
وی افزود: دشمن برای بی‌هویت کردن جوانان و ترویج بی بند و باری از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد و تقویت باورها و اعتقادات دینی مردم بویژه نسل جوان ضروری است.
وی ادامه داد: دینداری باعث کاهش آسیب ها می‌شود و تقویت ارزش های دینی در خانواده ها و تعلیم ارزش ها از سوی والدین به فرزندان، از عوامل کنترل و پیشگیری از آسیب هاست.
فرماندار آستارا نیز در این همایش گفت: افزایش پدیده طلاق در آستارا نگران کننده است و باید سبک زندگی اسلامی ترویج یابد و اجرای برنامه های فرهنگی، تاثیر عمیقی در کاهش آسیب های اجتماعی دارد.
یونس رنجکش با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری خواستار پیگیری ناهنجاری ها و آسیب های جامعه در قالب شورای اجتماعی کشور هستند، اضافه کرد: دستگاه های دولتی باید جهت شناسایی آسیب های اجتماعی و رفع آنها برنامه بدهند و نقش علما و روحانیان نیز تاثیر گذار است.
وی با بیان اینکه روحانیان در کنار معلمان، خبرنگاران و دیگر اقشار خاص جامعه به عنوان مرجع شناخته می شوند، اظهار کرد: مردم به توصیه های علما اعتماد دارند و عالمان با تبیین ارزش های اخلاقی ، می توانند به کنترل آسیب های اجتماعی کمک کنند.
امام جمعه آستارا نیز در این همایش گفت: روحانیان باید همواره مردم و جوانان را به تعالی و خوبی‌ هدایت کنند و فعالیت های فرهنگی و تبلیغی در حوزه دین، تاثیرگذار است و باید از دوران کودکی و نوجوانی شروع شود.
حجت الاسلام کاظم حافظ نیا با اشاره به اینکه استفاده بیشتر از ظرفیت روحانیان، استادان دانشگاه و فرهیختگان از راه های کمک به کاهش آسیب های اجتماعی است، بیان کرد: تلاش برای حل آسیب های اجتماعی از دغدغه های مسئولان نظام بوده، اما به دلایل گوناگون کنترل آنها سخت و دشوار شده است.
رئیس دادگستری آستارا نیز در این جلسه بیان کرد: ورودی ماهیانه پرونده ها در حوزه های دادگاه، دادسرا و شورای حل اختلاف این شهرستان بالغ بر 3 هزار فقره است و هر روز بیش از یک هزار نفر وارد دادگستری می شوند و این اداره از حوزه های قضایی بسیار شلوغ استان گیلان است.
احمد عبادی تصریح کرد: در حوزه پیشگیری از جرائم در آستارا ، کم کار شده و ضرب و شتم، استعمال مشروبات الکلی و اعتیاد از جرائم دارای فراوانی است و خوشبختانه در زمینه جرائم خشن، با تلاش نیروی اتنظامی وضعیت مطلوبی داریم.
وی با بیان اینکه ماهیانه بالغ بر 300 فقره پرونده طلاق به دادگستری آستارا وارد می شود، اظهارکرد: از این تعداد پرونده یک دوم به طلاق و قریب به یک سوم به طلاق توافقی ختم می شود.
رییس دادگستری آستارا افزود: مسجد، نهاد مقدسی است و سخن روحانیان از نفوذ بالایی برخوردار است و می‌توان با بهره گیری از این ظرفیت، آسیب های اجتماعی را کاهش داد.
عبادی با اشاره به اینکه 40 درصد پرونده های حقوقی دادگستری مربوط به اختلافات مالی و قراردادی است، گفت: بسیاری از بازاریان به مسائل فقه و روابط تجاری آشنا نیستند و این امر منجر به اختلاف می‌شود و روحانیان می توانند در کاهش این مشکلات تاثیر بگذارند.
در پایان این همایش از روحانیان اهل تشیع و تسنن آستارا با اهدای لوح و جوایزی تجلیل به عمل آمد.
شهرستان آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان واقع شده و 17 درصد جمعیت آن را اهل سنت تشکیل می دهند.
خبرنگار: یوسف هدایتی ** انتشاردهنده: کبیری
7105 / 7124/2007

http://www.gilan-online.ir/fa/News/10836/روحانیان-برای-کاهش-آسیب-های-اجتماعی-به-وظایف-خود-عمل-کنند
بستن   چاپ