نسیم گیلان
نماینده لنگرود در مجلس شورای اسلامی:
جهاددانشگاهی یکی از بازوان حفاظت محیط زیست میباشد
یکشنبه 30 مهر 1396 - 8:46:21 AM
ایسنا
گیلان آنلاین - نماینده لنگرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسئله پسماند محیط زیست گیلان را تهدید می کند، یادآور شد: جهاددانشگاهی گیلان در کنار شهرداری ها می تواند به عنوان یکی از بازوان حفاظت محیط زیست استان به ایفای نقش بپردازد.
  مهندس مهرداد بائوج لاهوتی با همراهی مهندس جوادپور، فرماندار شهرستان لنگرود در بازدید از مجتمع آموزشی و پژوهشی جهاددانشگاهی واحد استان گیلان واقع در شهرک مهر رشت، ضمن قدردانی از تلاش های صورت گرفته در مجموعه جهاددانشگاهی در راستای ارتقای کمیت و کیفیت مباحث علمی و آموزشی، اظهار کرد: جهاددانشگاهی استان یکی از ظرفیت های خوب در حوزه های پژوهشی، آموزشی و فرهنگی است.
نماینده شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی کار جهادی را ویژگی مجموعه جهاددانشگاهی دانست و افزود: احداث چنین مجتمع آموزشی با استفاده از حداقل اعتبارات درامدزای داخلی و بدون صرف اعتبار دولتی نشان دهنده عزم راسخ مدیریت مجموعه جهاددانشگاهی در استان در مسیر توسعه و تحقق اقتصاد مقاومتی است.
وی با بیان اینکه توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی در بالا بردن انگیزه دانشجویان برای ارتقای علمی تاثیرگذار است، گفت: مراکز علمی – کاربردی جهاددانشگاهی در شهرستان ها از جمله مرکز لنگرود نیازمند ارتقای کیفیت تجهیزات آموزشی و توسعه فضا و امكانات به روز در سطح مراکز است که قطعا بودجه های لازم تخصیص خواهد یافت.
نماینده لنگرود در مجلس خواستار ورود جهاددانشگاهی به مباحث گردشگری شد و عنوان کرد: جهاددانشگاهی پتانسیل خوبی در حوزه گردشگری علمی، پزشکی(گیاهان دارویی)، فرهنگی، اماکن مذهبی و تاریخی، صنایع دستی و غیره دارد و مسئولین باید از این ظرفیت جهادی نهایت استفاده را داشته باشند.
وی با بیان اینکه مسئله پسماند محیط زیست گیلان را تهدید می کند، یادآور شد: جهاددانشگاهی گیلان در کنار شهرداری ها می تواند به عنوان یکی از بازوان حفاظت محیط زیست استان به ایفای نقش آموزشی و فرهنگی در حوزه حفاظت و مدیریت پسماند بپردازد.
مهندس جمشید رسایی، رئیس جهاددانشگاهی گیلان نیز در این بازدید، گزارشی از روند عملیات احداث مجتمع آموزشی و پژوهشی ارائه کرد و با اشاره به برنامه های توسعه آتی مجتمع مذکور خواستار حمایت بیشتر مسئولان استانی از برنامه‌ها و طرح‌های جهاددانشگاهی شد و گفت: منابع مالی ساخت این مجتمع صرفا با تامین منابع مالی داخلی صورت پذیرفته و هیچ کمک استانی دریافت نکرده ایم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر مراکز علمی کاربردی در شهرستان های لنگرود، رودسر، انزلی و رشت فعال هستند، عنوان کرد: طی سال های اخیر 13 هزار دانشجو از مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان گیلان فارغ التحصیل شده اند و هم اکنون بیش از 2 هزار دانشجو مشغول به تحصیل هستند.
این مقام مسئول یادآور شد: غالب پژوهش های جهاددانشگاهی استان کاربردی است و براساس مشکلات موجود در جامعه کارهای آموزشی و پژوهشی صورت می گیرد.
رسایی یکی از محورهای مد نظر پژوهشکده محیط زیست جهاددانشگاهی را توسعه فعالیت‌هایی برای بهبود آموزش و فرهنگ‌سازی دانست و اظهار کرد: اگر بتوانیم از مقاطع پایین‌تر کار آموزش حفاظت و صیانت محیط زیست را انجام دهیم، به نتایج قابل قبولی در بهبود شرایط محیط زیست و مدیریت پسماند خواهیم رسید.
  در مجتمع جهاددانشگاهی گیلان ساختمان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی رشت با مساحت یک هزار مترمربع به صورت کامل آماده شده و دو طبقه از ساختمان چهار طبقه‌ای موسسه آموزش عالی این نهاد با مساحت 6 هزار مترمربع مورد استفاده قرار گرفته است.
این مجتمع در زمینی به مساحت 39 هزار مترمربع در شهرک مهر رشت احداث شده و پیشرفت فیزیکی عملیات فاز اول این مجتمع 85 درصد است.


http://www.gilan-online.ir/fa/News/11060/جهاددانشگاهی-یکی-از-بازوان-حفاظت-محیط-زیست-میباشد
بستن   چاپ