نسیم گیلان
تولید و مصرف قارچ در گیلان رو به افزایش
يکشنبه 21 مهر 1398 - 12:59:04
نسیم گیلان - مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: مصرف قارچ استان رو به افزایش است و تولید این محصول نیز به زودی افزایش چشمگیری خواهد داشت.

منوچهر پارسافر در گفت وگو با ایسنا، گفت: اخیرا مصرف قارچ با غذاهایی همچون لوبیا، ماکاورنی و ...افزایش یافته است و این افزایش نیاز به این محصول موجب شده است که تولید این محصول بیش از گذشته مورد توجه کشاورزان و صنعتگران قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه اخیرا در جامعه مصرف گوشت کمتر شده است و قارچ می تواند جایگزینی مناسب جهت تامین پروتئین افراد به جای گوشت باشد، افزود: مصرف قارچ در گیلان به دلیل ارتقای آگاهی مردم نسبت به ارزش غذایی این محصول در سال های افزایش چشمگیری داشته است.
پارسافر ادامه داد: هم اکنون در گیلان در مجموع 3 هزار و 667 تن قارچ تولید می شود که 752تن آن در بخش مشاغل خانگی تولید می شود.
وی خاطرنشان کرد: به زودی یک واحد تولید قارچ 660 تنی در گیلان افتتاح می شود و این بهره برداری منجر به افزایش چشمگیر تولید قارچ استان خواهد شد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: شهرستان های املش، رشت، انزلی، آستارا، ماسال، فومن و صومعه سرا از قطب های تولید قارچ استان هستند ولی در مجموع در همه 16شهرستان گیلان قارچ تولید می شود.
وی تصریح کرد: قارچ های تولیدی در گیلان علاوه بر بازارهای استان به بازار دیگر استان ها نیز می رود.
پارسافر گفت: می توان برای صادرات قارچ گیلان به دیگر کشورها نیز برنامه ریزی کرد، از آنجایی که قارچ به سرعت فاسد می شود باید بسترهای لازم برای صادرات آن در کوتاهترین زمان ممکن فراهم شود. انتهای پیام

http://www.gilan-online.ir/fa/News/125228/تولید-و-مصرف-قارچ-در-گیلان-رو-به-افزایش
بستن   چاپ