نسیم گیلان
استاندار گیلان:
ضرورت انتخاب عناوین پژوهش ها متناسب با مسائل استان / پژوهش مفید کنیم
پنجشنبه 9 آذر 1396 - 11:07:50 AM
ایرنا - فرهنگی
گیلان آنلاین - رشت - ایرنا - استاندار گیلان با تاکید بر لزوم انجام پژوهش هایی مفید گفت: عناوین پژوهش ها بایستی با مسائل و مشکلات استان ارتباط مستقیم داشته، یا نشان دهنده ظرفیت ها و مزیت ها باشد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، مصطفی سالاری روز چهارشنبه در مراسم تجلیل از پژوهشگران برگزیده گیلان در سالن غدیر استانداری در رشت با بیان اینکه عناوین و موضوعات پژوهشی را نباید متفرق انتخاب کنیم، اظهار کرد: هر سال یک یا دو موضوع اصلی در استان برای پژوهش انتخاب و در آن راستا گام برداشته شود.
وی با مهم دانستن کاربردی شدن پژوهش ها خاطر نشان کرد: رویکرد پژوهش ها و فعالیت های تحقیقاتی بایستی کاربردی باشد و این مهم باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی ارائه راهکارهای واقع بینانه را برای کاربردی شدن پژوهش ها مهم دانست و اظهار کرد: باید بپذیریم که بخش عمده کارهای پژوهشی، به درد کسی نمی خورد بنابراین رویکرد پژوهش ها بایستی کاربردی باشد.
وی اضافه کرد: اگر پژوهشگری مشاهده کند که کارهای تحقیقاتی اش توسط دستگاه اجرایی اجرا شده، در یک حوزه موثر بوده، بهره وری را ارتقاء داده و یا مشکلی را مرتفع کرده؛ با انگیزه بیشتری برای انجام کارهای تحقیقاتی بعدی اقدام می کند.
استاندار گیلان با بیان اینکه پژوهشگران نیز بایستی پیگیر تحقق کارشان باشند، خاطرنشان کرد: پژوهشگران در هر عنوانی پیگیر باشند که کارهای تحقیقاتی آنان، چه استفاده ای داشته است.
وی با تاکید بر این مطلب که پژوهشگران و دستگاه های اجرایی بایستی در کارشان جدی باشند، اظهار داشت: اینکه چرا به پژوهش و پژوهشگری توجه نشده، بایستی مطالبه جدی پژوهشگران باشد.
وی در بخش دیگری از سخنانش در همایش تجلیل از پژوهشگران برگزیده استان گیلان، پژوهش در حوزه علوم انسانی را کم رنگ دانست و اضافه کرد: بایستی در حوزه علوم انسانی و مدیریت کلان آسیب ها و چالش ها، شناسایی و راهکارها ارائه شود.
سالاری در ادامه با بیان اینکه در راستای پیوند دانشگاه، اساتید و پژوهشگران با مسائل توسعه ای استان ساختاری را تعریف کرده ایم، اظهار کرد: در این راستا 48 کمیته در نظر گرفته شده که مدیران دستگاه های اجرایی، مجموعه دانشگاهی، پژوهشی و بخش خصوصی در آن عضو هستند.
استاندار گیلان خاطرنشان کرد: تشکیل این کمیته ها را از نگاه اتاق فکر می نگریم و از نگاهی دیگر فراتر از این اتاق می دانیم زیرا نظارت و اجرا بر روند کارها نیز انجام می گیرد.
در این مراسم 21 نفر از پژوهشگران برتر استان گیلان در گروه های مختلف علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، علوم پزشکی و کشاورزی، تعدادی فناور برتر، واحد صنعتی برگزیده و یک دستگاه اجرایی برتر تجلیل شدند.
نمایشگاه دستاوردهای هفته پژوهش، جشنواره دانش آموزی و جشنواره شناسایی و توانمندسازی ایده های برگزیده از دیگر برنامه های هفته پژوهش در استان گیلان است.
چهارم تا دهم آذرماه، هفته پژوهش نام گرفته است.
خبرنگار: شادی خورشیدی سدهی ** انتشاردهنده:کبیری
7286/2007

http://www.gilan-online.ir/fa/News/13825/ضرورت-انتخاب-عناوین-پژوهش-ها-متناسب-با-مسائل-استان---پژوهش-مفید-کنیم
بستن   چاپ