نسیم گیلان
تبیین سند نقشه جامع علمی کشور و ماموریت های گیلان در تحقق آن
چهارشنبه 13 دي 1396 - 3:01:33 PM
ایرنا - علمی
گیلان آنلاین - رشت - سند نقشه جامع علمی کشور و ماموریت های استان گیلان در تحقق این سند روز چهارشنبه در مراسمی در تالار حکمت دانشگاه گیلان در رشت تبیین شد.
به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی دانشگاه گیلان به خبرگزاری ایرنا، در راستای سیاست های توسعه دانش بنیان استان و ضرورت همگرایی بین مدیران ارشد و جامعه دانشگاهی برای بهره گیری از ظرفیت های اسناد مالی (نشست تبیین سند نقشه جامع علمی کشور و ماموریت های استان گیلان در تحقق آن) با حضور اعضای هیات علمی در دانشگاه گیلان برگزار شد.
رئیس دانشگاه گیلان در این مراسم ، هدف از برگزاری این نشست را تدوین نقشه جامع علمی کشور با برش استانی تحت عنوان (سند توسعه دانش بنیان گیلان) عنوان و افزود: رسیدن به این هدف مهم، مستلزم همفکری مدیران نخبگان استان است.
احمد رضی ترویج و گفتمان سازی نقشه جامع علمی کشور و تهیه سند توسعه دانش بنیان استان را از جمله اهداف سند نقشه جامع علمی کشور دانست و بیان کرد: مدیران عالی استان از جمله استاندار و نماینده ولی فقیه در گیلان در طراحی سند توسعه دانش بنیان استان مشارکت دارند و زمینه برای تحقق این مهم در دانشگاه گیلان به عنوان دانشگاه مادر کاملا مهیا است.
وی، با اشاره به تجربه سالاری استاندار گیلان در تهیه سند توسعه دانش بنیان در استان بوشهر، خاطر نشان کرد: داشتن چشم انداز و برنامه برای رسیدن به اهداف لازمه موفقیت در هر کاری است بنابراین سند نقشه جامع علمی کشور نیز چشم انداز علم و فناوری را برای ما مشخص می کند.
وی با بیان این که سند توسعه دانش بنیان ، موقعیت گیلان را در نقشه جامع علمی کشور مشخص می کند، اظهار کرد: با در نظر گرفتن ظرفیت ها و توانمندی های استان باید به بررسی وضعیت دانشگاه های استان و موفقیت گروه های علمی آن بپردازیم زیرا با محدودیت منابع مواجه هستیم.
رضی با اشاره به اولویت های نقشه جامع علمی کشور، تصریح کرد: سرمایه گذاری در علم و فناوری برخاسته از همین سند است و باید جایگاه گروه علمی خودمان را پیدا کنیم تا بتوانیم جهت گیری دانشگاه و دانشجویان را به سمت آن اولویت ها سوق داده و منابع مرتبط را جذب کنیم.
وی بیان داشت: سند توسعه دانش بنیان گیلان پس از تدوین به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی خواهد رسید و یک سند ماندگار می شود بنابراین نیازمند ایجاد هماهنگی بین مدیران و مشارکت دانشگاه های استان با بخش خصوصی و صنایع هستیم.
دکتر حمید امیدوار، معاون هماهنگی و اجرایی سازی ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور هم در این نشست به تشریح این سند و ماموریت های استان گیلان در تحقق آن پرداخت.
معاون هماهنگی و اجرایی سازی ستاد راهبردی اجرای نقشه جامع علمی کشور و هیات همراه به همین منظور صبح امروز (چهارشنبه) دیداری با آیت الله قربانی امام جمعه رشت و نماینده ولی فقیه در استان گیلان داشتند.
بر اساس آخرین آمار، در زمان حاضر بیش از 18 هزار دانشجو در دانشگاه گیلان در رشته های مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به تحصیل هستند، این دانشگاه دارای بیش از 560 عضو هیات علمی است.
دانشگاه گیلان به عنوان دانشگاهی جامع و بزرگترین دانشگاه شمال کشور، دارای 9 دانشکده شامل ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه ، علوم کشاورزی، فنی، تربیت بدنی و علوم ورزشی ، منابع طبیعی، هنر و معماری، علوم ریاضی و دانشکده فنی و مهندسی شرق گیلان است.
دانشگاه گیلان دارای پژوهشکده گیلان شناسی، مرکز آموزش های الکترونیکی( مجازی) و یک پردیس دانشگاهی است.

http://www.gilan-online.ir/fa/News/15894/تبیین-سند-نقشه-جامع-علمی-کشور-و-ماموریت-های-گیلان-در-تحقق-آن
بستن   چاپ