نسیم گیلان
تدوين نظام جامع حمايتي فعالان گردشگري دريايي در گيلان
سه شنبه 6 مرداد 1394 - 8:26:17 AM
ايسنا
fiogf49gjkf0d

حميد آذرپور با اشاره به تشکيل کميته راهبردي گردشگري دريايي در گيلان اظهار کرد: کميته مذکور به منظور ايجاد هماهنگي در سياستگذاري، برنامه‌ريزي، ساماندهي و پيگيري امور مربوط به گردشگري دريايي تشکيل شده است.

وي ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري، وزارت راه و شهرسازي، وزارت ورزش و جوانان، شوراي هماهنگي مناطق آزاد تجاري ـ صنعتي و ويژه اقتصادي، سازمان توسعه و تجارت ايران، سازمان حفاظت محيط زيست، سازمان عمران ساحل، وزارت جهاد کشاورزي و وزارت نيرو را از اعضاي بخش دولتي کميته راهبردي گردشگري عنوان کرد.

آذرپور، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، سازمان شيلات ايران، شرکت ملي نفت، مرزباني جمهوري اسلامي ايران، درياباني جمهوري اسلامي ايران و بيمه مرکزي را از ديگر اعضاي بخش دولتي کميته مذکور برشمرد و بيان کرد: نخبگان و استادان، موسسه رده‌بندي، شرکت‌هاي کشتيراني مسافري و انجمن‌هاي مربوطه و موثر از اعضاي بخش خصوصي کميته راهبردي گردشگري هستند.

معاون گردشگري سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري گيلان حضور نمايندگان دستگاه‌هاي عضو در کميته راهبردي گردشگري دريايي را در سطح مديرکل خواند و تصريح کرد: مصوبات کميته مذکور براي تمام دستگاه‌هاي مربوطه الزامي است.

وي هماهنگي در سياستگذاري، برنامه‌ريزي و نظارت در صنعت گردشگري دريايي را از اهداف تشکيل کميته راهبردي گردشگري دريايي در گيلان عنوان کرد و گفت: برنامه‌ريزي براي ايجاد و توسعه صنعت گردشگري و برنامه‌ريزي براي ايجاد و توسعه زيرساخت‌هاي لازم در صنعت گردشگري با در نظر گرفتن افق 1404 با رويکرد توسعه گردشگري دريايي در بازارهاي هدف در کميته مذکور پيگيري مي‌شود.

آذرپور از برنامه‌ريزي و تدوين نظام جامع حمايتي تعرفه‌اي و غير تعرفه‌اي و تشويقي مالي و غيرمالي از فعالان بخش گردشگري دريايي خبر داد و يادآور شد: دستورالعمل و آيين‌نامه‌هاي لازم به منظور حمايت از فعالان بخش خصوصي و سرمايه‌گذاران در صنعت گردشگري دريايي تدوين مي‌شود.

معاون گردشگري سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري گيلان با بيان اينکه کارگروه‌هاي تخصصي گردشگري دريايي تشکيل مي‌شود، خاطرنشان کرد: کارگروه حقوقي، قوانين و مقررات و بيمه، کارگروه تامين منابع مالي و تسهيلات، کارگروه تهيه و تدوين آيين‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها، کارگروه بازارسازي، طراحي مسيرها و بسته‌هاي سفر، کارگروه فرهنگي، آموزش و پژوهش و کارگروه فني در زيرمجموعه کميته راهبردي گردشگري استان تشکيل مي‌شود.

وي ايجاد هماهنگي بين دستگاه‌هاي مربوطه در امور گردشگري دريايي را از وظايف کميته راهبردي گردشگري دريايي گيلان دانست و اظهار کرد: برنامه‌ريزي و تدوين سياست‌هاي اصلي گردشگري دريايي و تدوين نظام جامع استانداردهاي ناظر بر محصولات و خدمات گردشگري دريايي از جمله اهداف کميته مذکور است.

آذرپور بر تدوين ضوابط، دستورالعمل‌ها، آيين‌نامه‌ها و صدور مجوزهاي مربوط به فعاليت‌هاي مراکز و موسسه‌هاي حوزه گردشگري دريايي تاکيد کرد و افزود: پيش‌بيني و پيگيري اختصاص بودجه و اعتبارات مورد نياز در حوزه گردشگري دريايي توسط دستگاه‌ها حائز اهميت است.

وي خواستار ساماندهي سيستم آماري گردشگري دريايي بر حسب نوع، هزينه‌ها، خدمات دريافتي و بازارهاي مولد در استان شد و بيان کرد: معرفي توانمندي‌ها و ظرفيت‌ها در حوزه گردشگري دريايي گيلان تاثيرگذار است.

وي با اشاره به برنامه‌ريزي در راستاي آموزش، پژوهش و فرهنگ‌سازي در حوزه گردشگري دريايي گيلان، تصريح کرد: صدور مجوز، نظارت و حمايت از نمايشگاه‌ها و همايش‌هاي بخش گردشگري دريايي در سطح ملي، منطقه‌اي و بين‌المللي از اهداف تشکيل کميته راهبردي گردشگري دريايي است.

آذرپور به برنامه‌ريزي در راستاي معرفي امکانات، زيرساخت‌ها و جذب گردشگران دريايي در بازارهاي هدف در کميته راهبردي گردشگري دريايي گيلان اشاره کرد و گفت: مشارکت و حضور موثر در رويدادهاي ملي و بين‌المللي در بخش توسعه گردشگري دريايي از اهداف تشکيل کميته مذکور است.



http://www.gilan-online.ir/fa/News/2669/تدوين-نظام-جامع-حمايتي-فعالان-گردشگري-دريايي-در-گيلان
بستن   چاپ