نسیم گیلان
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان:
صنایع تبدیلی گیلان دارای مزیت نسبی است
پنجشنبه 30 فروردين 1397 - 15:26:45
گیلان آنلاین - رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان گفت: اگر دهه های 40، 50 و 60 را بررسی کنیم، درمیابیم که قوی ترین صنایع خصوصا نساجی در گیلان وجود داشته و صنایع تبدیلی استان دارای مزیت نسبی است.
به گزارش ایسنا – منطقه گیلان، کیوان محمدی در سی وسومین نشست تخصصی توسعه با موضوع «تحلیل ریسک‌های پیشرو کسب و کار با رویکرد بین‌المللی، ملی و منطقه‌ای» که در سالن اجتماعات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان گیلان برگزار شد، با بیان اینکه پس از احیای سازمان پنج اولویت را برای برنامه ریزی های استان مشخص کردیم، گفت: اولین اولویت و مهمترین دغدغه ای که امروز سازمان ما و استان گیلان دارد، محیط زیست است.
وی افزود: همه فعالیت های انسان در محیط زیست اتفاق می افتد و اگر به آن توجه نکنیم، قطعا زمینه سایر فعالیت هایمان دچار مشکل و رکود خواهد شد.
این مقام مسئول، با بیان اینکه گیلان به طور سنتی یک استان کشاورزی است، تصریح کرد: کشاورزی دومین اولویت استان است و لذا باید استراتژی و رویکردهای ما حول این محور تدوین و تبیین گردد، زیرا عمده برنج، چای، زیتون و فندق کشور در این استان تولید و به ایران عرضه می شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان، صنعت را سومین اولویت استان دانست و گفت: برخی با کم لطفی استان گیلان را دارای پتانسیل های لازم جهت گسترش صنعت قلمداد نمی کنند؛ این در حالی است که اگر دهه های 40، 50 و 60 را بررسی کنیم، درمیابیم که قوی ترین صنایع خصوصا نساجی در گیلان وجود داشته و صنایع تبدیلی استان دارای مزیت نسبی است.
محمدی، با اشاره به تعارض صنعت و محیط زیست، یادآور شد: اینکه چه راهکارهایی را پیش بگیریم، جزو حیطه کاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی است تا این تعارض به وجود نیاید.
وی با اشاره به تاکید ویژه استاندار گیلان بر مقوله گردشگری و بوم گردی، از گردشگری به عنوان سومین اولویت استان یاد کرد و متذکر شد: همواره گیلان به عنوان استان گردشگرپذیر مطرح بوده است، اما ظرفیت های گردشگری استان فراتر از سطحی است که امروز از آن بهره می بریم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان، با اشاره به پیشینه تاریخی استان ما در حوزه اقتصاد و تجارت به عنوان اولویت پنجم، گفت: گیلان یکی از مبادی ورود و خروج کالا در دوران صفویه تا قاجاریه و بعد از آن، انقلاب 1918 روسیه بوده است. با بسته شدن مرزها، تجارت در بنادر شمالی خصوصا بندر انزلی از رونق افتاد، اما با فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، زمینه های بالقوه ای به وجود آمد و با پیدایش منطقه آزاد انزلی زمینه های بالفعلی شکل گرفت که در آینده نه چندان دور می تواند نویدبخش اقدامات منسجم و سازمان یافته برای جذب سرمایه گذار در گیلان باشد.
انتهای پیام

http://www.gilan-online.ir/fa/News/28106/صنایع-تبدیلی-گیلان-دارای-مزیت-نسبی-است
بستن   چاپ