کاهش هزینه تولید برنج از دستاوردهای ایجاد بانک نشاء
يکشنبه 9 ارديبهشت 1397 - 14:43:10
|
|
گیلان آنلاین - رئیس جهادکشاورزی صومعه سرا گفت: کاهش احتمال ابتلا به آفات گیاهی،کمتر شدن هزینه از دستاوردهای ایجاد بانک نشاء است. به گزارش ایسنا-منطقه گیلان،احمد پادیاب گفت: 2 بانک نشاء امروز در روستاهای کلسر و فتمه سر صومعهسرا در مجموع به مساحت 2 هکتار افتتاح شد . وی افزود:این بانک های نشاء برنج با 6 میلیارد ریال سرمایه گذاری بخش خصوصی و تسهیلات بانکی به بهره برداری رسید . پادیاب خاطرنشان کرد:با بهره برداری از 2 بانک نشا برنج برای 30 نفر بصورت مستقیم اشتغالزایی شد. رئیس جهادکشاورزی صومعه سرا با بیان اینکه صومعه سرا 14 بانک نشاء دارد، خاطر نشان کرد:کاهش احتمال ابتلا به آفات گیاهی،کمتر شدن هزینه،کاهش بذر مصرفی از 80 کیلوگرم به 40 کیلوگرم،افزایش تولید نشا برنج و فراهم شدن زمینه های توسعه کشت ماشینی از مزایای بانک نشای برنج در مقایسه با خزانه گیری سنتی برنج است. انتهای پیام
http://www.gilan-online.ir/fa/News/28662/کاهش-هزینه-تولید-برنج-از-دستاوردهای-ایجاد-بانک-نشاء
|