نسیم گیلان
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
امنیت غذایی در حفظ و ارتقای سلامت جامعه موثر است
چهارشنبه 26 ارديبهشت 1397 - 15:11:51
گیلان آنلاین - معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت:امنیت غذایی در حفظ و ارتقای سلامت جامعه بسیار موثر بوده و با برنامه‌ریزی و اقدامات به موقع می‌توان میزان شیوع بیماری‌های غیرواگیر را در جامعه کاهش داد.
به گزارش ایسنا- منطقه گیلان،دکتر زهرا حصاری در سمینار «امنیت غذایی و پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر»اظهار کرد:امنیت غذایی در حفظ و ارتقای سلامت جامعه بسیار موثر بوده و با برنامه‌ریزی و اقدامات به موقع می‌توان میزان شیوع بیماری‌های غیرواگیر را در جامعه کاهش داد.
وی تصریح کرد:این سمینار می‌تواند در پیشبرد اهداف دانشگاه،ارائه بهتر خدمات و ارتقای امنیت غذایی در سطح استان کمک کند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان به نقش امنیت غذایی در ارتقای سلامت تاکید کرد و گفت:راهکارهای بهبود شیوه زندگی با تغذیه مناسب،اهمیت کنترل مقدار مصرف قند،چربی،نمک و اسید چرب ترانس در پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر موثر است.
حصاری به درج نشانگر رنگی تغذیه‌ای بر روی محصولات اشاره کرد و افزود:هدف از اجرای این طرح کمک به مصرف کننده جهت شناسایی ویژگی‌هایی تغذیه‌ای محصول است تا با توجه به شرایط جسمی و نیازهای شخصی انتخاب آگاهانه داشته باشد.
انتهای پیام

http://www.gilan-online.ir/fa/News/32479/امنیت-غذایی-در-حفظ-و-ارتقای-سلامت-جامعه-موثر-است
بستن   چاپ