نسیم گیلان
تالش، شکری، بوم گردی
چهارشنبه 2 خرداد 1397 - 18:35:45
گیلان آنلاین - پایگاه خبری تحلیلی گیل خبر، مطلبی در قسمت یادداشت با عنوان تالش، شکری، بوم گردی به قلم حامد شکوری منتشر کرده است.
سلسله اظهارات نماینده عضو جبهه پایداری تالشی ها تمامی ندارد. وی به هر بهانه ممکن تلاش می کند مخالفت خود را با دولت و برنامه هایش به نمایش بگذارد شکری از جمله افرادی است که بهترین دفاع را در حمله می داند و با اتخاذ این استراتژی در طی شش سال گذشته از رئیس جمهور گرفته تا دهیار را مورد آماج تندترین توهین ها و تهمت ها قرار داده و با این روش همیشه خود را مدعی و طلبکار نشان داده و از پاسخ دادن و بیان عملکردش فرار می کند البته گریه کردن نیز از جمله شگردهای دیگر این نماینده است که در مواقعی نیز مورد استفاده قرار می دهد
اظهارات اخیر این نماینده با هدف ناکار آمد قلمداد کردن اقدامات و عملکرد استاندار جوان گیلان در موضوع بوم گردی از جمله این موضوعات است «محمود شکری با انتقاد از اجرای طرح بوم گردی در استان گیلان عنوان نموده که طرح‌هایی که هم‌اکنون تحت عنوان بوم‌گردی در استان گیلان اجرا می‌شوند با سبک زندگی مردم روستا و آداب و رسوم حاکم بر مناطق مختلف کاملاً در تضاد است.
وی مدعی شده حجم بسیار زیادی از اعتبارات توسعه روستایی گیلان که می‌توانست به حوزه‌هایی نظیر صنایع‌ دستی اختصاص یابد در طرح‌های بوم‌گردی استان در حال هدررفت است».
بی شک گردشگری یکی از بزرگترین ظرفیت های استان می باشد که مورد اتفاق نظر کارشناسان امر است و اگر در طی سالیان گذشته در سطح کشور و استان به این مسئله به عنوان اولویت اول گیلان توجه می شد امروز با زیرساخت های آماده این صنعت پر در آمد مواجه بودیم شاید این صنعت به روز و پر درآمد کفاف در آمد برخی ها را از بابت واردات آهن آلات و معافیت مالیاتی وارزش افزوده نکند ولی واقعیت این است که گردشگری وبه خصوص گردشگری روستایی ظرفیت ندیده شده سالیان دور استان است که امروزه توسط یک «استاندار جوان و کاربلد غیر بومی» دیده و توجه شده است و اگر برخی ها بگذارند مطمئنن نتایج ثمر بخشی برای استان ببار خواهد آورد.
اتفاقا طرح بوم گردی از جمله طرح های موفق دهه های اخیر استان است این طرح با توجه به توسعه گردشگری روستایی هم به دنبال ایجاد اشتغال پایدار مستقیم و غیر مستقیم است هم به دنبال بالا بردن میزان ماندگاری گردشگر در استان و هم بالا بردن درآمد و تحول در اقتصاد روستایی و عرضه محصولات تولیدی در روستا با داشتن پیوست های بومی و فرهنگی و زیست محیطی می باشد که در کمتر طرحی این چنین جامع نگری شده است .
استقبال روز افزون روستائیان از اجرای طرح بوم گردی بویژه در شهرستان تالش نشان دهنده مقبولیت آن در بین مردم و از سوئی اختلاف نظر عملی قابل توجهی بین نماینده تالش و مردم حوزه انتخابیه خود است امری که بهتر بود آقای شکری به آن توجه می کرد.
آمار اعلام شده توسط مسئولان امر در شهرستان تالشی درخصوص این طرح حاکی از ثبت حدود 550 تقاضا و تشکیل حدود 340 پرونده دارد اگر چه اجرای همین تعداد واحد بوم گردی می تواند تاثیر و تحول بزرگی را در اقتصاد روستایی ایجاد اشتغال و احیا و معرفی و انتقال آداب و رسوم محلی داشته باشد ولی مسئولین شهرستان از استقبال روز افزون تالشی ها حرف می زنند و اینکه پیش بینی می شود که سهمیه 400واحدی کفاف تقاضاهای روز افزون تالشی ها را ندهد.
آقای شکری خوب بود قبل از اظهارات خود حداقل اطلاعاتی از شهرستان های حوزه انتخابیه خود در خصوص اجرای طرح بوم گردی می گرفت.
واقعیت این است که دیگر کمتر کسی در گیلان است که به گفتمان محمود شکری نا آشنا باشد گفتمانی که همیشه خود را بر حق ، پاکدست، مدعی و طلبکار ، عادل و خبره و عالم به هر کار می داند و بر این اساس هرگونه اظهار نظری را حق خود می داند.
2007

http://www.gilan-online.ir/fa/News/33865/تالش،-شکری،-بوم-گردی
بستن   چاپ