نسیم گیلان
استاندار گیلان تاکید کرد:
ضرورت علمی سازی و تجاری سازی فرآیند تحقیقات موسسات شیلاتی
دوشنبه 28 خرداد 1397 - 12:11:41 PM
ایسنا
گیلان آنلاین - استاندار گیلان با بیان اینکه متأسفانه کار علمی دقیقی در حوزه تحقیقاتی شیلات استان صورت نگرفته است، بر ضرورت علمی سازی و تجاری سازی فرآیند تحقیقات موسسه تأکید کرد.
دکتر مصطفی سالاری  در موسسه تحقیقات بین‌المللی تاسماهیان با اشاره به اهمیت حلقه‌های زنجیره تولید ماهی، اظهار کرد: فرآیندهای مختلف شیلاتی و نهایتاً ورود آن به بازار اهمیت ویژه‌ای دارد و طبعاً کارکرد مؤسسه تحقیقات بین‌المللی تاسماهیان در این خصوص بسیار زیاد است.
استاندار بیان داشت: باید فعالیت‌های علمی و پژوهشی حوزه شیلاتی دقت و سرعت بیشتری به خود بگیرد و توجه داشته باشیم برون داد فعالیت‌های ما منجر به کاهش ورودی آلاینده به دریا و تقویت رشد آبزیان شود.
وی وجود مؤسسات تحقیقاتی متعدد شیلاتی و کشاورزی در استان را یک ظرفیت بزرگ قلمداد کرد و گفت: یکی از خصایص مهم کار شیلات و وجه تمایزش با کار صنعتی این است که هرچه بیشتر فعالیت کنیم، نتایج مثبتی برای محیط زیست به دنبال دارد.
استاندار گیلان با بیان اینکه گیلان با فاصله بسیار زیاد دارای رتبه یک در حوزه تحقیقات و پرورش ماهیان خاویاری و تاسماهیان است، به سرمایه نیروی انسانی قوی و هیئت علمی توانمند این مؤسسه اشاره کرد و گفت: زیر ساخت‌های بسیار خوبی در مؤسسه تحقیقات بین‌المللی تاسماهیان دریای خزر وجود دارد که نیاز به توسعه و ترمیم دارند.
وی با اشاره به ضرورت تبیین اولویت‌های مؤسسه در سال 97، اضافه کرد: تحقیقات کاربردی به گونه‌ای تعریف شود که اثرات آن متوجه بهره‌برداران و فعالان حوزه شیلاتی استان شود.
نماینده عالی دولت در استان تاکید کرد: قاعدتاً در پایان هر فرآیند تحقیقاتی، انتظار می‌رود بعد از مرحله پایلوت و آزمایشگاهی، عملیات تجاری‌سازی به طور دقیق اجرایی شود و در واقع مردم کارکرد مؤسسات تحقیقاتی را در قالب افزایش راندمان تولید، کاهش هزینه تولید و تقویت کیفیت محصولات مشاهده کنند.
استاندار گیلان خاطرنشان کرد:باید فعالیت‌های علمی و پژوهشی حوزه شیلاتی دقت و سرعت بیشتری به خود بگیرد و توجه داشته باشیم برون داد فعالیت‌های ما منجر به کاهش ورودی آلاینده به دریا و تقویت رشد آبزیان شود.
وی وجود مؤسسات تحقیقاتی متعدد شیلاتی و کشاورزی در استان را یک ظرفیت بزرگ قلمداد کرد.
نماینده عالی دولت در استان همچنین بر ضرورت برقراری ارتباطات تنگاتنگ بین موسسات تحقیقاتی بین‌المللی، تأکید کرد و گفت: باید ارتباطات بین‌المللی برقرار شود تا از تجربیات سایر کشورها بهره ببریم.


http://www.gilan-online.ir/fa/News/36007/ضرورت-علمی-سازی-و-تجاری-سازی-فرآیند-تحقیقات-موسسات-شیلاتی
بستن   چاپ