نسیم گیلان
شرايط جديدي با برجام براي توسعه همکاري هاي بين المللي ايجاد شد
چهارشنبه 7 مهر 1395 - 12:15:27 PM
ايرنا
fiogf49gjkf0d
گيلان انلاين- محمدعلي نجفي در ديدار جمعي از نمايندگان پارک هاي علم و فناوري، مراکز رشد و تحقيقاتي کشورهاي اسلامي، با بيان اينکه 60 درصد از جمعيت دانشجويان کشورمان را بانوان تشکيل مي دهند، افزود: تبليغات منفي برخي رسانه هاي دشمن عليه جمهوري اسلامي ايران، موجب شده تا گاهي خارج از کشور اين سوال را بپرسند که آيا بانوان مي توانند در ايران به مدرسه بروند؟
وي ادامه داد: شما عزيزان با مشاهدات خود در ايران، پي خواهيد برد که آنچه عليه کشومان گفته مي شود، خلاف واقعيت است.
وي افزود: شما سفيراني هستيد که مي توانيد واقعيت هاي علمي و مهر و محبتي که در کشورمان وجود دارد را بيان کنيد.
نجفي به حضور چندين گروه از کشورهاي مختلف در بحث مسائل زيست محيطي ، پسماند و زباله سوز در گيلان و مذاکره با آنان و توفيق هاي حاصل شده اشاره کرد و گفت: مردم کشورمان در سال هاي تحريم، صبر و مقاومت و ايستادگي کردند و در شرايط جديد نيز که در حال گذر از تحريم ها هستيم، به دولت کمک مي کنند.
وي تحريم ها عليه کشورمان را منصفانه ندانست و افزود: دولت در مذاکرات بر پايه اقتصاد مقاومتي مورد تاکيد رهبر معظم انقلاب قدم بر داشت و در دولت تدبير و اميد خدمات به همراه دانش فني وارد کشور مي شود و واردات به معناي صرف مصرفي، آنچه را که در گذشته متداول بوده، قطعاً در دولت نداريم.
نجفي بر ضرورت فراهم کردن زمينه مناسب جهت آگاهي هر چه بيشتر از فرصت ها و توانمندي گيلان در بخش هاي مختلف تاکيد و خاطرنشان کرد: ايران کشوري امن در حوزه هاي مختلف علمي ، فناوري و سرمايه گذاري است.
وي بر ضرورت توسعه هرچه بيشتر در عرصه علم و فناوري و شرکت هاي دانش بنيان و حضور سرمايه گذاران تاکيد کرد و همسايگي با چهار کشور از طريق درياي کاسپين و مرز زميني با آذربايجان، برخورداري از نيروي انساني مستعد و توانمند، صنايع بزرگ و کوچک، کشاورزي و گردشگري، منطقه آزاد انزلي و بنادر و طبيعت زيبا را از جمله پتانسيل و توانمندي هاي گيلان برشمرد.
دوره آموزشي بين المللي شبکه پارک هاي علم و فناوري کشورهاي اسلامي با مشارکت بانک توسعه اسلامي و کميته دائمي همکاري هاي علمي و فناوري سازمان همکاري اسلامي از پنجم مهرماه جاري در گيلان آغاز شده و امروز (چهارشنبه) پايان مي يابد.
توانمندسازي کشورهاي اسلامي در حوزه پارک هاي علم و فناوري، مراکز رشد و تحقيقاتي و کمک به اين کشورها براي تجاري سازي فناوري و توليد ثروت از علم، از اهداف برگزاري اين کارگاه آموزشي است.
در اين کارگاه آموزشي مديران و نمايندگان پارک هاي علم و فناوري، مراکز رشد و تحقيقاتي کشورهاي اسلامي به تعداد 18 نفر از پاکستان، نيجريه، سودان، اندونزي، مصر، بنگلادش، افغانستان، لبنان، عراق ، آذربايجان و ايران شرکت دارند.
در اين کارگاه سه مدرس از کشورهاي آلمان ، يونان و ايران آموزش هاي لازم را به شرکت کنندگان ارائه مي دهند.
دبيرخانه شبکه پارک هاي علم و فناوري کشورهاي اسلامي در استان گيلان مستقر است.

http://www.gilan-online.ir/fa/News/3961/شرايط-جديدي-با-برجام-براي-توسعه-همکاري-هاي-بين-المللي-ايجاد-شد
بستن   چاپ