نسیم گیلان
فعاليت 20 شرکت و هسته فناور در مرکز رشد دانشگاه گيلان
چهارشنبه 1 دي 1395 - 1:11:11 PM
ايسنا

گيلان انلاين- دکتر ميرحسيني با بيان اينکه در سال 94 توليدات علمي دانشگاه گيلان همگام با حفظ سير صعودي در تعداد مقاله هاي چاپ شده، از لحاظ کيفي نيز افزايش چشمگيري داشته است اظهار کرد: به لحاظ رشد کمي و کيفي مي توان به افزايش حدود 14 درصدي چاپ مقاله در ژورنال هاي معتبر بين المللي و افزايش حدود 56 درصدي چاپ مقاله در ژورنال هاي معتبر علمي پژوهشي داخلي اشاره کرد.

وي با اشاره به برگزاري 15 کنفرانس ملي و 6 کنفرانس بين المللي در دو سال گذشته در دانشگاه تصريح کرد: اعضا هيات علمي توانسته اند 44 عنوان کتاب در انتشارات دانشگاه در اين مدت به چاپ برسانند. از طرف ديگر شاهد برگزيده شدن سه تن از اعضاي هيات علمي دانشگاه گيلان در جمع يک درصد دانشمندان برتر دنيا و همچنين فعاليت هاي پژوهشي در زمينه هاي کشف، نامگذاري و ثبت جهاني گونه هاي جديدي از ماهيان بوده ايم. 

معاون پژوهشي دانشگاه گيلان با اشاره به برنامه هاي راهبردي مصوب دانشگاه در حوزه پژوهشي افزود: برنامه راهبردي تدوين شده دانشگاه در حوزه پژوهشي چراغ راه توسعه فعاليت هاي پژوهشي است که ما را ملزم مي کند که در چند سال آينده بتوانيم رشد قابل ملاحظه اي در افزايش کمي و کيفي توليدات علمي بدست آوريم و همچنين نقش آفريني و اثربخشي پژوهشي در منطقه توسط دانشگاه بايد بسيار چشمگير باشد که اقداماتي اثر بخش در اين راستا صورت گرفته است و اينکه حرکت به سمت کارآفريني و فناوري و تقاضا محوري و در نتيجه توليد محصول داشته باشيم که با توسعه زيرساخت ها با شتاب نسبتا خوبي در حال حرکت به اين سمت هستيم.

ميرحسيني با اشاره به برنامه هاي راهبردي، حوزه پژوهشي در خصوص نقش آفريني و اثر بخشي پژوهشي گفت: از مهمترين اقدامات انجام شده در دانشگاه و منطقه که نقش بسزايي در جذب اعتبار يک در صد دستگاه هاي اجرايي استان دارد تشکيل کارگروه آموزش، پژوهش و فناوري و نوآوري در استان است که دانشگاه دبيري اين کارگروه را با مسئوليت معاونت پژوهشي بر عهده دارد که تلاش بر اين است تا بتوانيم با محوريت دانشگاه گيلان اعتبار يک در صد را جذب و به سمت تقاضا محوري حرکت نمائيم.

وي با بيان اينکه دانشگاه حضور بسيار پررنگي با تشکيل کارگروه هاي تخصصي در تدوين برنامه ششم استان داشته است افزود: اميدواريم بتوانيم در اين راستا با کمک اعضا هيات علمي دانشگاه معضلات استان را بررسي و راهکارهاي برون رفت از آن  را در برنامه ششم استان مشخص کنيم.

معاون پژوهشي دانشگاه گيلان پروژه جامع پدافند استان، برنامه راهبردي صنعت استان، پروژه دفن زباله سراوان، پروژه هاي ترافيکي شهرداري ها، آماده سازي 6 طرح کلان ملي و استاني، طراحي و ساخت رباط جمع آوري سنبل آبي و آزولا را از طرح هاي پژوهشي مهم توسط اعضا هيات علمي براي حل مشکلات استان عنوان کرد.

ميرحسيني راه اندازي مرکز رشد مستقل دانشگاه را از موفقيت هاي دانشگاه به سمت کارآفرين و نسل سوم دانست و افزود: طي مدت 8 ماه ار تاسيس مرکز رشد20 شرکت و هسته فناور در اين مرکز مستقر شده اند که تمام تلاش ها بر اين است تا با گسترش فضاي فيزيکي اين مرکز بتوانيم شرکت هاي بيشتري مستقر کنيم.

وي از تصويب 67 طرح در دانشکده هاي دانشگاه جهت فعاليت در مرکز رشد دانشگاه خبر داد و يادآور شد: اين طرح ها پشتوانه خوبي جهت توليد محصول و کارآفريني و حرکت به سمت تقاضا محوري و دانشگاه نسل سوم است.

معاون پژوهشي دانشگاه گيلان از اهم اقدامات انجام شده در حوزه پژوهشي دانشگاه را به تصويب آيين نامه حمايت از پايان نامه هاي کاربردي، شرکت فعال دانشگاه در فن بازار ملي و استاني، راه اندازي مرکز شتاب دهي استان با همکاري بخش خصوصي، تشکيل مرکز آپا در دانشگاه گيلان، راه اندازي دوره هاي پسا دکترا، شکل گيري آزمايشگاه مرکزي و تدوين آئين نامه و شيوه نامه مربوطه، آغاز عمليات احداث پژوهشکده حوضه آبي درياي خزر، چاپ مجلات علمي و پژوهشي، همکاري با انجمن هاي علمي و بخش خصوصي در راه اندازي استارت آپ ها و بازنگري در ارائه درس کارآفريني و تدريس درس کارآفريني توسط کارآفرينان برتر کشور در دانشگاه عنوان کرد.


http://www.gilan-online.ir/fa/News/4187/فعاليت-20-شرکت-و-هسته-فناور-در-مرکز-رشد-دانشگاه-گيلان
بستن   چاپ