نسیم گیلان
در برف اخير از استاندار تا ديگر مديران، براي خدمت رساني در تلاش بودند
شنبه 23 بهمن 1395 - 11:47:21 AM
ايرنا
گيلان انلاين- مهرداد بائوج لاهوتي در جلسه ستاد بحران استان افزود: در برف اخير، همه نگاه ها به مسئولان است درحالي که هرکسي وظيفه اي دارد.
وي با بيان اينکه من سال ها شهردار يکي از مناطق غربي کشور بودم، اظهار کرد: در منطقه اي که شهردار بودم، از اول مهر تا پايان زمستان برف مي باريد، ولي مردم انتظار نداشتند که برف جلوي منازل شان در همان ساعات اوليه برفروبي شود.
بائوج لاهوتي با بيان اينکه شهروندان هم يک وظيفه اي دارند، گفت: همه مسئولان در جريان برف اخير در استان پاي کار بودند، از شخص استاندار تا ساير مديران همه تلاش و خدمت رساني کردند.
وي با اشاره به قيچي کردن مسير و عبور خودروهاي ديگر استان هايي که راه شان مسدود شده بود، گفت: اين امر موجب ترافيک در راه ها شد و اگر تجهيزات راهداري کامل و نو هم بود ، نمي توانست در مدت کمي، مشکل را رفع کند.
لاهوتي با يادآوري اينکه زيرساخت هاي شبکه برق گيلان فرسوده است، گفت: همه دستگاه ها تلاش کردند اما طوري اين موضوع انعکاس داده شد که گويا هيچ کسي، کاري نکرده است.
وي ادامه داد: در بحران بايستي به جاي انتقاد کردن، به يکديگر کمک کنيم و به مردم نيزضمن فرهنگسازي براي شناخت وظايف شان، گفته شود که آمادگي لازم را داشته باشند.
لاهوتي اضافه کرد: اين انتظار که شخص استاندار در روستاها و شهرها به صورت ميداني حاضر شود، صحيح نيست بلکه مديريت بحران مي طلبد که نماينده عالي دولت در ستاد بماند و بحران را مديريت کند.
رئيس کل دادگستري گيلان نيز گفت: ستاد بحران، ستاد پيش بيني و پيشگيري است و مسائل مطرح شده به نيروي انساني ، تجهيزات ، مديريت صحيح و هماهنگي بين مديران اين ستاد بر مي گردد.
احمد سياوش پور با بيان اينکه مطمئن هستيم که مديراني متعهد داريم، افزود: اگر جايي سهل انگاري شده ، بايد تذکرات لازم داده شود.
وي گفت: در بحث زيرساخت ها در گيلان در چند سال اخير حرکت هايي صورت گرفته اما با توجه به هزينه ها ، اعتبارات بايد دو برابر شود.
فرمانده نيروي انتظامي گيلان نيز گفت: در مجموع حضور ميداني همکاران مان بسيار خوب بود.
سردار ميرحيدري با اشاره به قيچي کردن جاده توسط يک دستگاه تريلر در جاده امامزاده هاشم، يکي از مشکلات را نداشتن جرثقيل سنگين عنوان و بيان کرد: مکانيزه نبودن دستگاه ها يکي از مشکلات است.
وي اظهار کرد: دستگاه هايي که بعضا در اختيار ما قرار داده شده، دستگاه هاي مستعمل ساير استان هاست که ما را با مشکل روبرو مي کند.
مديرعامل شرکت توزيع نيروي برق گيلان نيز با اشاره به سنگيني بار ناشي از بارش برف به همراه وزش باد شديد براي سيم هاي برق گفت: اين چگالي ، نوع برف با کولاک شديد و چسبندگي شديد برف ، بي سابقه است.
جمشيد طالبي با بيان اينکه تجهيزات ما بيش از 30 سال سابقه دارد ، گفت: بدليل باد شديد درختان زيادي نيز بر شبکه هاي برق سقوط کردند و يک هزار و 400 پايه تير برق شکست که عمدتا در شاليزارها بودند.
طالبي ادامه داد: در برف اخير، دو هزار و 673 فقره سيم برق پاره شد و يک هزار و 449 پايه شکستگي داشتيم.
مديرکل هواشناسي استان نيز با بيان اينکه بارش برف اخير همراه با سرعت باد شديد ، رطوبت بالا و سنگيني بسيار بود، گفت: بررسي ها نشان مي دهد در دهه گذشته اين تنها برفي بود که همراه با کولاک و طوفان در محدوده شهري اتفاق افتاد.
بهمن کمانگر افزود: با توجه به نقشه هاي پديده هاي جوي بايد اذعان کرد که برف هاي سنگين از ويژگي هاي برف هاي استان است.
وي يادآور شد: در دهه 90 ، سه برف سنگين در منطقه را شاهد بوديم.
جلسه ستاد مديريت بحران استان غروب جمعه با حضور مديران دستگاه هاي اجرايي و فرمانداران به رياست استاندار گيلان در رشت برگزار شد.

http://www.gilan-online.ir/fa/News/4401/در-برف-اخير-از-استاندار-تا-ديگر-مديران،-براي-خدمت-رساني-در-تلاش-بودند
بستن   چاپ