نسیم گیلان
اجراي موفقيت  آميز طرح ايمن سازي مدارس حاشيه راههاي گيلان
شنبه 31 تير 1396 - 12:15:34 PM
ايسنا

گيلان انلاين- مهندس محمدرضا نازک کار،مديركل راهداري و حمل و نقل جاده‌اي استان گيلان اظهار کرد:ارتقاي ايمني راهها و معابر زمينه کاهش سوانح رانندگي را فراهم مي کند.

وي با بيان اينکه دانش آموزان آسيب پذيرترين قشر از ميان عابران پياده هستند،افزود:تصادف با دانش آموزان بيشتر در مناطقي رخ مي‌ دهد که سرعت نسبي وسايل نقليه موتوري بيشتر و مشکل ديده شدن براي رانندگان و دانش آموزان وجود داشته باشد.

اين مقام مسئول با اشاره به روند اجراي طرح ايمن سازي مدارس حاشيه راههاي استان از سوي اداره کل راهداري و حمل و نقل جاده اي استان، تصريح کرد:از آنجايي که دانش آموزان مدارس حاشيه راهها به لحاظ احتمال بروز حوادث ترافيكي در معرض خطر بيشتري بوده و ارتقاي سطح آگاهي ترافيکي دانش آموزان از جمله ضرورت هاي استمرار اجراي طرح ايمن سازي مدارس حاشيه راههاي استان مي باشد که با اجراي موفقيت آميز اين طرح در 665 مدرسه حاشيه راه در سطح استان و ارائه آموزش‌هاي لازم خوشبختانه تاکنون هيچ گونه تصادف منجر به فوت دانش ‌آموزان را نداشتيم.

نازک کار ادامه داد:پس از شناسايي مدارسي که در حاشيه راه‌ها قرار دارند و دانش آموزان ناگزير به عبور از عرض جاده يا کنار جاده‌‌هاي پرتردد هستند، نسبت به ايمن سازي فيزيکي 329 مدرسه حاشيه راههاي استان با انواع تابلو‌ها و تجهيزات هشداردهنده اقدام گرديد.

مديركل راهداري و حمل و نقل جاده‌اي گيلان خاطرنشان کرد: عابرين و موتورسواران سهم بسيار بالايي در تلفات رانندگي استان گيلان دارند؛به ‌طوري كه هر ‌ساله حدود كل تلفات رانندگي استان متعلق به اين دو گروه از كاربران مي باشد.

وي اضافه کرد: 830 روستا در سطح استان تحت پوشش آموزش ترافيک بوده و بيش از 12 هزار کلاه ايمني تا کنون به موتورسواران روستايي اهدا شده است.

نازک کار با تاکيد بر تاثير برگزاري آموزش هاي عمومي صورت گرفته در زمينه عابرين و موتورسواران در کاهش بروز حوادث در اين گروه از کاربران جاده ها در سطح استان،عنوان کرد: طبق بررسي هاي کارشناسي صورت پذيرفته تلفات عابرين پياده و موتورسواران طي 7 سال اخير،به ترتيب با كاهش 30 و 46 درصدي مواجه بوده است و لذا نقش و تاثير آموزش اين قشر از کاربران جاده ها در دستيابي به اين روند کاهشي غير قابل انکار است.

وي ضمن اشاره به برخورداري 51 درصد راههاي استان از آسفالت،متذکر شد: ارتقاي مهندسي ايمني راههاي روستايي و توجه به برگزاري آموزش در روستاهاي حاشيه راه با محوريت قرار دادن مساجد روستا مي تواند در ارتقاي ايمني روستاهاي استان بسيار تاثيرگذار باشد.


http://www.gilan-online.ir/fa/News/5149/اجراي-موفقيت  آميز-طرح-ايمن سازي-مدارس-حاشيه-راههاي-گيلان
بستن   چاپ