نسیم گیلان
سرپرست تیم داوری مسابقات ملی مناظره دانشجویان در گیلان:
مسابقات ملی مناظره دانشجویان فرصتی برای یادگیری است
یکشنبه 21 مرداد 1397 - 11:39:56 AM
ایسنا
نسیم گیلان - سرپرست تیم داوری مسابقات ملی مناظره دانشجویان در گیلان، این مسابقات را فرصتی برای یادگیری دانست و ادامه داد: در هر مسابقه دو تیم شرکت کننده نسبت به یکدیگر مقایسه می شوند، تیم ها در استدلال و بیان آزاد هستند و مواضع دو طرف مناظره تاثیری بر داوری ها ندارد.
دکتر محمدعلی رحیمی پور   با اشاره به برگزاری مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان در استان گیلان، اظهار کرد: مسابقات ملی مناظره دانشجویان با هدف نهادینه کردن فرهنگ گفت و گو در دانشگاه ها برگزار می شود.
وی با اشاره به برگزاری این دوره از مسابقات از 21 لغایت 25 مرداد در چهار مرحله، یادآور شد: گزاره های مورد بحث در مناظره ها توسط کمیته علمی سازمان دانشجویان ایران تعیین شده و در اختیار گروه های شرکت کننده قرار می گیرد تا مواضع موافق یا مخالف خود را نسبت به هر گزاره مشخص کنند.
سرپرست تیم داوری مسابقات ملی مناظره دانشجویان در گیلان، گزاره های تعیین شده در مناظره ها را دربرگیرنده مسائل روز جامعه دانست و افزود: برخی از موضوعات اجتماعی، سیاسی و فرهنگی به بحث گذاشته می شود که در جامعه موافقان و مخالفانی دارد لذا در راستای برگزاری چنین مسابقاتی، دانشجویان ضمن تحلیل و بررسی مسائل و موضوعات پیرامون خود، با دیدگاه ها و نظرات مخالف مواجه می شوند که می تواند آموزنده باشد.
وی از حضور 16 تیم شرکت کننده در مرحله استانی این دوره از مسابقات خبر داد و عنوان کرد: براساس اعلام مواضع پیش از برگزاری مسابقات، تیم ها دو به دو به مناظره می پردازند.
رحیمی پور، با بیان اینکه داوری تیم ها در هر مرحله از مسابقه با بی طرفی کامل صورت می گیرد، اضافه کرد: تیم داوران در هر مناظره متشکل از 3 عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی استان، دانشگاه گیلان و دانشگاه پیام نور رشت می باشد که با توجه به موضوعات تخصصی مورد بحث، تیم داوری نیز متغیر خواهد بود.
وی مسابقات ملی مناظره دانشجویان را فرصتی برای یادگیری دانست و ادامه داد: در هر مسابقه دو تیم شرکت کننده نسبت به یکدیگر مقایسه می شوند، تیم ها در استدلال و بیان آزاد هستند و مواضع دو طرف مناظره تاثیری بر داوری ها ندارد.
عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی گیلان، احاطه و اشراف بر موضوع، بیان روان و سلیس، اخلاق مداری، استدلال منطقی، احترام به تیم مقابل، استناد به آمار و روایات، وقت شناسی و توانایی به چالش کشیدن طرف مناظره را از جمله شاخص های امتیازدهی داوران دانست و گفت: مباحث علمی و اجتماعی در یک فضای منطقی به دور از لجاجت ها و تعصبات سیاسی، قومی و... برگزار می شود؛ بنابراین، هماهنگی و انسجام در کار تیمی، تحقیق و پژوهش پیرامون موضوعات مورد بحث، نکته بینی و آنالیز نظرات تیم مقابل در حین مسابقه می تواند تعیین کننده تیم های پیروز باشد.


http://www.gilan-online.ir/fa/News/52095/مسابقات-ملی-مناظره-دانشجویان-فرصتی-برای-یادگیری-است
بستن   چاپ