نسیم گیلان
قایقرانی گیلان نیاز به توجه مسئولین دارد
شنبه 17 شهريور 1397 - 13:58:35
نسیم گیلان - بانوی قهرمان قایقرانی گیلان، گفت: گیلان قطب اصلی قایقرانی از گذشته‌های دور بوده است و دو سوم ورزشکاران قایقرانی کشور را گیلانی‌ها تشکیل می‌دهند با این وجود به دلیل کم توجهی مسئولین به این ورزش و ناشناخته ماندن آن شاهد کاهش جمعیت ورزشکاران این رشته هستیم.
به گزارش ایسنا – منطقه گیلان، کم پیش می‌‌آید هم روی خشکی و هم روی آب بدرخشی، اما نازنین ملایی دختر جوان اهل گیلان که دارای 14 مقام برون مرزی و بازی ‌ های آسیایی است فعالیت خود را با دو میدانی آغار کرد توانست پس از 12 سال تلاش اولین مدال نقره قایقرانی روئینگ بانوان در بازی ‌ های آسیایی را از آن خود کند.
نازنین ملایی متولد 1370 شهرستان انزلی و بیش از چند سال است که روئینگ کار می‌کند و یازده سال عضو تیم ملی است او در ابتدا ورزش را با دومیدانی آغاز کرد و به دلیل آمادگی جسمانی بالا در تست اولیه قایقرانی پذیرفته و کمتر از یکسال وارد تیم ملی شد. در کارنامه خود مدال نقره بازی‌های آسیایی جاکارتا اندونزی، برنز بازی‌های آسیایی اینچوان کره جنوبی، طلای قهرمانی آسیایی تایلند و پکن را دارد.
ملایی در گفت‌وگو با ایسنا - منطقه گیلان گفت: در طول 12 سال ورزش حرفه‌ای روئینگ، تا 6 سال ابتدایی نتوانستم مقامی کسب کنم و 5 سال است که با مربیگری آقای افشین فرزام موفق شدم 14 مقام برون مرزی و بازی‌های آسیایی را کسب کنم.
وی ادامه داد: گیلان قطب اصلی قایقرانی از گذشته‌های دور بوده است اما در سال‌های اخیر در این رشته ورزشی ورزشکاران کمی فعالیت دارند و هرساله از تعداد این ورزشکاران کاسته می شود هر چند که دو سوم ورزشکاران قایقرانی کشور را گیلانی‌ها تشکیل می‌دهند با این وجود به دلیل کم توجهی مسئولین به این ورزش و ناشناخته ماندن آن شاهد کاهش جمعیت ورزشکاران این رشته هستیم.
ملایی با اشاره به اینکه ظرفیت های قایقرانی گیلان مناسب است، گفت: متاسفانه نه تنها مردم کشور بلکه مردم استان نیز نسبت به این رشته آشنایی ندارند و کمتر کسی می داند که روئینگ یک رشته المپیکی است.
وی افزود: کمبود اطلاعات در خصوص این رشته ورزشی منجر می شود با نبود اسپانسر در رشته قایقرانی مواجه شویم.
ملایی ادامه داد:با وجود همه سختی‌ها به جرأت می توان گفت ورزشکاران این رشته با به دوش کشیدن همه مشکلات از چنان پشتکاری برخوردار هستند که رقیبی در آسیا ندارد.
وی با اشاره به اینکه هزینه‌های شخصی ورزشکاران حرفه‌ای بسیار زیاد است گفت: یک ورزشکار حرفه‌ای ملزم به این است تا همیشه خود را آماده نگه دارد و در این راستا هزینه‌های را ناگزیر باید انجام دهد اما هیچگونه حمایتی از سوی مسئولین از ورزشکاران در این راستا صورت نمی‌گیرد.
این بانوی قهرمان ادامه داد: یک ورزشکار حرفه‌ای تیم ملی برای اینکه پرچم ایران را در سکوهای جهانی به اهتزاز در آورد از جان خود و تمام لحظات شیرین زندگی خود مایه می‌گذارد ولی آنچه که به دست می‌آورد حتی انگیزه‌ای برای شرکت دوباره در این تورنمنت‌های بین المللی نخواهد شد.
ملایی با اشاره به اینکه وضعیت ورزش ایران در حال افول است گفت: باید مسئولین استان نگاه ویژه‌ای به ورزشکاران داشته باشند و واقعا از آنها حمایت کنند زیرا یک ورزشکار حرفه ایی به تنهایی قادر به تامین هزینه‌ها نیست.
وی در خصوص آینده ورزش روئینگ گفت: اگر قهرمانان این رشته علیرغم مشکلات در این رشته باقی بمانند و آنها را از دست ندهیم، می‌توانیم حرفی برای گفتن داشته باشیم زیرا این روزها حال این رشته ورزشی خوب نیست.
ملایی با اشاره به اینکه در رشته قایقرانی امسال چهار قهرمان مدال‌آور داشته‌ایم گفت: ورزشکاران این رشته با وجود همه مشکلات و عدم حمایت‌هایی که صورت گرفت امسال موفق به کسب 4 مدال شدند که این یعنی غیرت یک ورزشکار و نشانه‌ای برای اینکه ثابت شود با توجه بیشتر درخشان‌تر می‌توانیم عمل کنیم.
انتهای پیام

http://www.gilan-online.ir/fa/News/58431/قایقرانی-گیلان-نیاز-به-توجه-مسئولین-دارد
بستن   چاپ