نسیم گیلان
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد:
اجرای برنامه مکمل یاری با آهن و اسید فولیک در مدارس گیلان
چهارشنبه 4 مهر 1397 - 02:47:26
نسیم گیلان - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: برنامه مکمل یاری با آهن و اسید فولیک در دبیرستان های دخترانه در سطح استان از سوی معاونت بهداشتی دانشگاه صورت می گیرد.
دکتر عباسی در گفت و گو با ایسنا- منطقه گیلان، با بیان اینکه حضور دانش آموزان در مدرسه فرصتی طلایی برای آموزش تغذیه فراهم می کند و می تواند بر فرهنگ تغذیه ای دانش آموزان و نسل آینده اثر گذارد، اظهار کرد: دانش آموزان از نظر وضعیت تغذیه ای در یکی از مهمترین دوره های زندگی خود قرار دارند.
وی تصریح کرد: اگر به دانش آموزان آگاهی لازم تغذیه ای داده شود، می توانند این دوره را با سلامت گذرانده و آینده روشنتری داشته باشند. تغذیه صحیح در سنین مدرسه در ایجاد رفتارهای غذایی درست در دانش آموزان و پیشگیری از اضافه وزن و چاقی و همچنین بیماری های غیرواگیر از جمله بیماری قلبی عروقی، دیابت، سرطان ها، فشارخون بالا و... حائز اهمیت است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر اینکه کودکان در سنین مدرسه علاوه بر سه وعده غذایی اصلی به میان وعده نیاز دارند ادامه داد: با مصرف میان وعده بخشی از مواد مغذی مورد نیاز روزانه دانش آموزان تامین می شود.
عباسی با اشاره به فعالیت پایگاه تغذیه سالم در مدارس خاطرنشان کرد: پایگاه تغذیه سالم مکانی است که در صورت توزیع و عرضه مواد غذایی مناسب تاثیر بسیار مهمی در ایجاد عادات غذایی مناسب و نیز سلامت دانش آموزان خواهد داشت. در این راستا ساماندهی وضع پایگاه تغذیه سالم در مدارس با همیاری و همکاری مدرسه، والدین، انجمن اولیاء و مربیان امکان پذیر خواهد شد .
وی با اشاره به بوفه های توزیع غذا در مدارس، گفت: بوفه های توزیع غذا در مدارس تحت نظر سازمان دانش آموزی که زیر مجموعه آموزش و پرورش و با نظارت معاونت بهداشتی دانشگاه است .
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به توزیع مواد غذایی مجاز و غیر مجاز در بوفه های مدارس، یادآورشد: البته بوفه های مدارس طبق دستورالعمل تعیین شده از سوی وزارت بهداشت در خصوص عرضه مواد غذایی سالم، که به سازمان آموزش و پرورش نیز اعلام شده است، باید اقدام نمایند .
عباسی ادامه داد: علاوه بر این که برنامه مکمل یاری با آهن و اسید فولیک در دبیرستان های دخترانه در سطح استان انجام می گیرد، مکمل یاری با ویتامین D نیز در تمامی مدارس متوسطه دخترانه از سوی معاونت بهداشتی دانشگاه صورت می گیرد .
وی با اشاره به برنامه مکمل یاری با ویتامین D در مدارس پسرانه، افزود: انجام این برنامه در مدارس روستایی پسرانه صددر صد در مدارس شهری بیش از 50 درصد است .
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان توزیع قرص آهن در مدارس را به صورت هفتگی و به مدت 16 هفته ذکر کرد و گفت: اما ویتامین D به تعداد 9 عدد در 9 ماه متوالی از سوی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بین دانش آموزان توزیع می شود. در این خصوص مراقبان بهداشت مدارس و مدیران مدارس که از طریق سیستم بهداشتی آموزش داده می شوند و مسئولیت این امر را بر عهده دارند .
وی در پایان با اشاره با بیان این مکمل یاری آهن از سال 82 در شهرستان املش آغاز شده است و در حال حاضر در تمامی مدارس متوسطه استان گیلان در حال اجرا می باشد، یادآورشد: مکمل یاری با ویتامین D نیز از سال 93 در مدارس استان آغاز و در حال گسترش است.
انتهای پیام

http://www.gilan-online.ir/fa/News/62884/اجرای-برنامه-مکمل-یاری-با-آهن-و-اسید-فولیک-در-مدارس-گیلان
بستن   چاپ