نسیم گیلان
افزایش استفاده از قارچ در خوراک گیلانیان
چهارشنبه 11 مهر 1397 - 12:35:51 PM
ایسنا

نسیم گیلان- منوچهر پارسافر  با بیان اینکه تولید قارچ در گیلان هر ساله افزایش می‌یابد، گفت : در حال حاضر ظرفیت تولید این محصول در استان 2هزار و 860 تن است که توسط 12 واحد صنعتی و 101واحد اشتغال خانگی تولید می‌شوند.

وی با بیان اینکه هر واحد صنعتی 5تا 6دوره قارچ تولید می‌کند، ادامه داد: قارچ دکمه‌ای که بیشترین نوع قارچ تولیدی گیلان است در طول 60روز به بهره‌برداری می‌رسد.

پارسافر  تصریح‌ کرد: با توجه به فواید مصرف قارچ برای سلامتی و قیمت مناسب این محصول، مصرف این ماده غذایی نیز رو به افزایش است و جای خود را در بسیاری از کنسروها و غذاهای گیلانی باز کرده است.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: قارچ تولید شده در گیلان علاوه بر بازارهای استان در بازار استانهای همجوار نیز به فروش می‌رسد.

وی با بیان اینکه واحدهای صنعتی اغلب قارچ تولیدی را به صوت بسته‌بندی به فروش می‌رسانند، تاکید کرد: مردم حتما از قارچ‌های بهداشتی با برندهای معتبر استفاده کنند.

پارسافر در خصوص قیمت فروش این محصول گفت: نیروی کار، مواد اولیه، بستر کشت و قیمت حامل‌های انرژی بر نوسانات قیمت قارچ تاثیر می‌گذارد اما به طور معمول قیمت این محصول در بازارها همواره منطقی بوده است.

وی تصریح‌ کرد: شهرستانهای املش، رشت، انزلی و  آستارا از مهمترین شهرستانهای تولیدکننده قارچ محسوب می‌شوند.

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه برای افزایش تولید قارچ در گیلان برنامه ریزی های مختلفی انجام شده است، افزود: هم اکنون یک واحد صنعتی با ظرفیت تولید 665تن در رشت و دو واحد صد تنی و 200تنی در دیگر شهستانهای گیلان در حال احداث هستند که به زودی به بهره برداری می‌رسند و با بهره برداری از آنها به ظرفیت تولید قارچ گیلان اضافه خواهد شد.

وی با بیان اینکه افزایش تولید قارچ منجر به افزایش اشتغال در استان نیز خواهد شد، خاطرنشان‌کرد: با بهره برداری از هر واحد صنعتی به طور معمول 28تا 30نفر مشغول به کار خواهند شد. 


http://www.gilan-online.ir/fa/News/63492/افزایش-استفاده-از-قارچ-در-خوراک-گیلانیان
بستن   چاپ