نسیم گیلان
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان مطرح کرد:
حرفه‌آموزی به متکدیان راهکار کاهش آسیب‌های اجتماعی
دوشنبه 23 مهر 1397 - 17:07:23
نسیم گیلان - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان توانمندسازی متکدیان را یک اصل مهم در مسیر جلوگیری از آسیب اجتماعی دانست و گفت: حرفه‌آموزی از طریق آموزش‌های فنی و حرفه‌ای گام موثری در راستای توانمندسازی متکدیان و ساماندهی آنان است.
به گزارش ایسنا - منطقه گیلان، علی‌اصغر جمشیدنژاد صبح امروز در جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان بر لزوم تعامل بیشتر دستگاه‌های عضو این کارگروه و بهره‌گیری از پیشرفت‌ها و الگوهای موفق داخلی تأکید کرد و افزود: کارشناسان دستگاه‌های متولی در حوزه ساماندهی متکدیان باید مراحل دستیابی به موفقیت استان‌های مختلف در این خصوص را از نزدیک مشاهده و مبنای کاری خود قرار دهند.
وی با بیان اینکه بیشترین آسیب در بخش متکدیان در مراکز استان‌ها وجود دارد اظهار کرد: جمع‌آوری کامل متکدیان در شهر تبریز براساس یک همت و خرد جمعی محقق شده که باید به مراکز استان‌های دیگر نیز تسری پیدا کند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان با اشاره به اینکه توانایی حل معضل متکدیان در یک دستگاه‌ اجرایی وجود ندارد گفت: باید این پدیده را به عنوان یک رویکرد اجتماعی تعریف کنیم و از ظرفیت سازمان‌های مردم‌ نهاد در این مسیر کمال بهره را ببریم.
وی بر ضرورت جلب مشارکت‌های مردمی از طریق سازمان‌های مردم نهاد تأکید و تصریح کرد: در راستای رفع معضلات اجتماعی برخی از صنوف همچون پزشکان به صورت خودجوش اقدام‌های موثری انجام می‌دهند که باید ضمن حمایت از آنان، بستر تحقق این موضوع را فراهم کنیم .
جمشیدنژاد با اشاره به لزوم توجه به سلامت بهداشتی و روانی متکدیان و کودکان کار تأکید کرد و اظهار داشت: از اعلام آمادگی نیروی انتظامی در جهت اقدام‌های مشترک با دستگاه‌های اجرایی متولی برای ساماندهی متکدیان و کودکان کار استقبال می‌کنیم.
وی خاطرنشان کرد: همه ما در مسیر بهبود شرایط زندگی افراد آسیب‌پذیر جامعه مسئول هستیم و باید از هیچ تلاشی دریغ نکنیم.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری در ادامه این جلسه با اشاره به شناسایی 148 کودک کار در سطح شهر رشت گفت: حضور کودکان کار در خیابان ها در شان شهر رشت نیست و نیازمند ساماندهی آنان هستیم.
مونا ابروفراخ افزود: اغلب کودکان کار در مسیر درست زندگی و کسب آموزش های لازم نیستند و به افراد بزهکار جامعه مبدل می شوند.
وی خاطرنشان کرد: اگر امروز برای کودکان کار برنامه ریزی و سرمایه گذاری نکنیم مجبور خواهیم بود در آینده هزینه آسیب هایی که مجرمان و بزهکاران به جامعه وارد می کنند را متحمل شویم.
فرماندار رشت در ادامه جلسه با اشاره به اینکه تکدی‌گری و کودکان کار از معضلات مهم اجتماعی محسوب می‌شود که نیازمند توجه ویژه به آن است افزود: در سه ماهه ابتدای سال 97 در مجموع 72 نفر از متکدیان و کودکان کار از سطح شهر رشت جمع آوری شدند و هریک به تناسب وضعیت آنها ساماندهی شدند.
میرشمس مومنی زاده گفت: آمادگی لازم برای رسیدگی به این موضوع با جدیت بیشتر در سطح شهرستان رشت وجود دارد.
انتهای پیام

http://www.gilan-online.ir/fa/News/65557/حرفه‌آموزی-به-متکدیان-راهکار-کاهش-آسیب‌های-اجتماعی
بستن   چاپ