نسیم گیلان
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم‌ پزشکی گیلان خبر داد:
91درصد محصولات تولیدی گیلان دارنده نشانگر رنگی تغذیه ای
سه شنبه 24 مهر 1397 - 11:58:02 AM
ایسنا
نسیم گیلان - معاون غذا و دارو دانشگاه علوم‌ پزشکی گیلان گفت:91 درصد محصولات تولیدی استان نشانگر رنگی تغذیه ای را بر روی محصولات درج کردند.
  دکتر زهرا حصاری در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت درج نشانگر رنگی تغذیه ای بر روی محصولات، اظهار کرد: نشانگر رنگی تغذیه ای کمک می کنند تا زمانی که تصمیم به خرید یک محصول غذایی داریم در یک نگاه ارزیابی و انتخاب مناسب داشته باشیم.
وی ا اشاره به سیاست‌های وزارت بهداشت در خصوص اطلاع رسانی و افزایش فرهنگ مصرف کنندگان مواد غذایی و آشامیدنی، یادآورشد: در این خصوص سازمان غذا و دارو اقدام به تدوین دستورالعمل درج نشانگر رنگی تغذیه‌ای بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی نموده است.
حصاری ادامه داد: درج نشانگرهای رنگی با هدف افزایش آگاهی مصرف کنندگان و اصلاح الگوی مصرف، طراحی و تدوین شده است.
وی با بیان این‌که 91 درصد محصولات تولیدی استان نشانگر رنگی تغذیه ای را بر روی محصولات درج کردند، یادآور شد: انرژی، قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس پنج شاخص مهم موثر در سلامت هستند که در نشانگرهای رنگی تغذیه ای درج شده بر روی محصولات وجود دارند .
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم‌ پزشکی گیلان در پایان تولید چند محصول غذایی در گیلان از جمله برنج، چای و روغن زیتون را جز محصولات استراتژیک گیلان عنوان کرد و گفت: در این خصوص گیلان جز استان‌های بی‌رقیب در کشور است.


http://www.gilan-online.ir/fa/News/65606/91درصد-محصولات-تولیدی-گیلان-دارنده-نشانگر-رنگی-تغذیه ای
بستن   چاپ