نسیم گیلان
رئیس موسسه تحقیقات برنج کشور:
میانگین مصرف کود در ایران نسبت به میانگین جهان پایین‌تر است
جمعه 27 مهر 1397 - 00:23:05
نسیم گیلان - رئیس موسسه تحقیقات برنج کشور با بیان اینکه میانگین مصرف کود در ایران نسبت به دنیا از حد متوسط پایین‌تر است، افزود: نقش کلیدی و محوری در بهبود برنج با عامل مهم کود است.
به گزارش ایسنا- منطقه گیلان، مریم حسینی امروز در اختتامیه طرح همگام با کشاورز سال 97 در سالن ناجا امنیت غذایی را یکی از مهمترین مباحث جهانی دانست و اظهار کرد: کشورهای ابرقدرت برای اعمال فشار به کشورها نخستین چیزی را که مورد تهدید قرار می‌دهند غذا است.
وی با بیان اینکه برای برقراری امنیت غذایی راهی جز دگرگونی در حوزه آموزش، پژوهشی و مدیریتی نیست، گفت: امنیت غذایی در راستای تغییر نگرش در بخش کشاورزی محقق خواهد شد.
رئیس موسسه تحقیقات برنج کشور با اشاره به نقش انکارناپذیر برنج در سبد غذایی تصریح کرد: برنج پس از گندم در سبد غذایی نقش ویژه‌ای دارد.
حسینی با تاکید بر افزایش تولید برنج برای جلوگیری از وارادات یادآور شد: افزایش تولید باید با توجه به تغییرات زیست محیطی باشد و در این زمینه با توجه به همکاری و دانش روز می‌توان به امنیت غذایی رسید.
وی با بیان اینکه میانگین مصرف کود در ایران نسبت به دنیا از حد متوسط پایین‌تر است، افزود: نقش کلیدی و محوری در بهبود برنج با عامل مهم کود است.
انتهای پیام

http://www.gilan-online.ir/fa/News/65843/میانگین-مصرف-کود-در-ایران-نسبت-به-میانگین-جهان-پایین‌تر-است
بستن   چاپ