برداشت لوبیای محلی در گیلان پایان یافت
سه شنبه 22 آبان 1397 - 12:33:06 PM
ایرنا
|
|
نسیم گیلان - رشت - برداشت لوبیای محلی یا پاچ باقلا پاییزه در زمینهای کشاورزی استان گیلان پایان یافت. سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گفت: 38 هزار بهره بردار، 47 هزار تن پیلهتر پاچ باقلا از 11 هزار و 750 هکتار زمین کشاورزی برداشت کردند. لیلا بذرکار درآمد کشاورزان را از برداشت پاچ باقلای پاییزه هزار و 650 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: شهرستانهای رشت، صومعه سرا و آستانه از مهمترین مناطق تولید پاچ باقلا در گیلان هستند. گیلان تنها تولیدکننده پاچ باقلا در کشور است. پاچ باقلا در این استان در فصل های بهار و پاییز کشت میشود و برداشت پاچ باقلای پاییزه از نیمه مهر آغاز شده و تا آبان ماه ادامه دارد. گیلانیها به لوبیای محلی، پاچ باقلا میگویند و از آن برای پخت غذای محلی باقلا قاتوق استفاده میکنند.
http://www.gilan-online.ir/fa/News/70832/برداشت-لوبیای-محلی-در-گیلان-پایان-یافت
|