نسیم گیلان
پخت غذا با کدو از یاد برخی گیلانی‌ها رفته است
دوشنبه 5 آذر 1397 - 12:24:45 PM
ایسنا

نسیم گیلان- علیرضا حسنی در بازدید از جشنواره کدو که هم اکنون پیاده راه فرهنگی شهرداری رشت در حال برگزاری است،گفت: این جشنواره تا هفت آذر ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه 100 نوع خوراک، دسر، شیرینی و تنقلاتی که با کدو درست می شود در این جشنواره عرضه شده است افزود: این غذاهای خلاقانه شامل؛ ورقه کدو، یخ در بهشت کدو، رشته خشکار، معجون کدو، شیر کدو و ... است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت تصریح کرد: در گذشته نیز بسیاری از غذاهای گیلانی مانند فسنجان با کدو پخته می‌شدند و گذشتگان ما به یاد دارند ولی امروز با گذشت زمان از یاد رفته‌اند.

حسنی در ادامه گفت: شهرهای دیگر ایران، کدوی مناسب را به نام کدوی رشتی می‌شناسند.

وی خاطرنشان کرد: در این جشنواره انواع کیک صبحانه، بیسکویت کدو و دسرهای متنوعی نیز در غرفه ها توسط هنرمندان تهیه و طبخ شده است.

حسنی با بیان اینکه در این جشنواره 11 نوع صنایع دستی ساخته شده با کدو به نمایش گذاشته شده است بیان کرد: نقطه کوبی کدو، آیینه کاری کدو، نقاشی کدو، خوشنویسی کدو و همچنین غرفه ای برای حکاکی در کدو در این جشنواره در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری رشت ابراز امیدواری کرد این جشنواره سال های آینده در قالب ملی برگزار شود.


http://www.gilan-online.ir/fa/News/72923/پخت-غذا-با-کدو-از-یاد-برخی-گیلانی‌ها-رفته-است
بستن   چاپ