نسیم گیلان
فرمانده ناوگان شمال:
دیپلماسی دریایی نداجا ایجاد مراودات همراه با اقتدار است
سه شنبه 10 ارديبهشت 1398 - 01:51:34
نسیم گیلان - انزلی- فرمانده ناوگان شمال دیپلماسی دریایی نیروی دریایی ارتش را ایجاد مراودات توأم با اقتدار دریایی با دیگر کشورها دانست و گفت: اعزام ناوگروه ها نشان دهنده حضور مقتدرانه در دریا است.

به گزارش خبرنگار مهر ، صبح دوشنبه نهمین ناوگروه صلح و دوستی ایران که به قزاقستان سفر کرده بود به کشور بازگشت. در مراسم استقبال از این ناوگروه که در فرماندهی ناوگان شمال در بندر انزلی برگزار شد دریا دار تورج حسنی مقدم جانشین فرماندهی نیروی دریایی ارتش و جمعی از مسئولانی و شهرستانی حضور داشتند.
فرمانده ناوگان شمال در این مراسم با بیان اینکه دیپلماسی دریایی نیروی دریایی ارتش بر اساس صلح و دوستی و ایجاد مراودات توأم با اقتدار دریایی با دیگر کشورها تدوین شده است، اظهار کرد: بر این اساس اعزام ناوگروه متشکل از ناو موشک انداز جوشن و سپر به کشور قزاقستان در قالب ناوگروه 62 نداجا در دستور کار قرار گرفت.
ناخدا یکم عرشه و ستاد عبدالوهاب طاهری تأکید کرد: این کار نشان دهنده صلابت و بالندگی و ارتقای توان رزمی نداجا و حضور مقتدرانه در گستره دریا و توجه به ارتباطات بین المللی دوسویه با کشورهای حاشیه خزر است.
وی با بیان اینکه این اقدام ضمن احترام به مراودات بین المللی نیروی دریایی در کنار به اهتزاز درآمدن پرچم ایران با حضور خود خط بطلانی بر هجمه‌های دشمنان مبنی بر انزوای سیاسی ایران است، گفت: این ناوگروه نقش مهم خود را به بهترین شکل ممکن ایفا کرد.

ابلاغ پیام صلح و دوستی و توسعه دیپلماسی دفاعی هدف اعزام ناوگروه
فرمانده ناوگروه صلح و دوستی نیز در این مراسم اظهار کرد: اعزام این ناوگروه در راستای اجرای مصوبه ستاد ارتش و به منظور تحقق تدابیر فرماندهی کل قوا مبنی بر توجه ویژه به دریانوردی‌ها و ابلاغ پیام صلح و دوستی و توسعه دیپلماسی دفاعی و تقویت مراودات و نمایش اقتدار و توانمندی نداجا بوده است.
ناخدا یکم محمد مهدی احمدی ادامه داد: نمایش عزم و اراده نظام در گسترش روابط با کشورهای حاشیه خزر و تحکیم روابط دوستانه نیروهای دریایی و اهتزاز پرچم مقدس ایران در آب‌های بین المللی و نمایش توانمندی در ساخت شناورهای پیشرفته و همچنین انتقال تجربه از کارکنان قدیم به جدید بخش دیگری از اهداف این اعزام بوده است.
وی با بیان اینکه ناوگروه صلح و دوستی متشکل از دو ناوشکن با 101 نفر نیرو است، گفت: این ناوگروه دوم اردیبهشت امسال به قزاقستان اعزام و در بندر آکتائو مهمترین بندر تجاری و اقتصادی این کشور پهلو گرفت.
فرمانده ناوگروه صلح و دوستی ایران با اشاره به اینکه بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته این ناوگروه در اسکله تجاری شماره 11 مورد استقبال رسمی فرمانده پایگاه دریایی و کارکنان مربوطه قرار گرفت، ادامه داد: پس از سه روز اقامت و دیدار با استاندار استان مانگیستائو و انجام برنامه‌های فرهنگی و ورزشی با طی مسافت 850 مایل دریایی در بندرانزلی پهلو گرفت.

http://www.gilan-online.ir/fa/News/93931/دیپلماسی-دریایی-نداجا-ایجاد-مراودات-همراه-با-اقتدار-است
بستن   چاپ