نسیم گیلان
تنها حوزه علمیه تخصصی گیلان از نبود ساختمان مستقل رنج می برد
سه شنبه 10 ارديبهشت 1398 - 11:39:30
نسیم گیلان - آستارا - مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت تالش گفت: این مرکز علمی به عنوان تنها حوزه علمیه تخصصی استان گیلان، در ساختمانی استیجاری مستقر است و تامین محل مناسب و دائمی برای آن، همت جدی مسئولان را می طلبد.
حجت الاسلام قنبر برجی زاده روز سه شنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: حوزه علمیه سفیران هدایت از سال 1392 در تالش دایر شده و به علت طولانی بودن دوره تحصیلات حوزوی از پنج تا شش و نیم سال، تاکنون 15 طلبه از این مرکز فارغ التحصیل شده و بیش از 70 طلبه از شهرهای مختلف مشغول تحصیل هستند.
وی اظهار کرد: ساختمانی مناسب برای این حوزه علمیه در تالش مشخص و اعتبار خرید آن تامین شده و اگر با رایزنی و تلاش مسئولان استان و شهرستان، ساختمان خریداری و حوزه به آن منتقل شود، امکان برگزاری دوره های فقهی برای مردم فراهم و از مراجعه طلاب به حوزه های سایر استان ها جلوگیری خواهد شد.
وی ادامه داد: حوزه علمیه سفیران هدایت تالش در سطح دو حوزوی معادل مقطع کارشناسی دانشگاه ها فعال است و علاوه بر دروس سنتی رایج در سایر حوزه ها، نیازهای دینی تخصصی کودکان، نوجوانان و جوانان، روانشناسی و جامعه شناسی تبلیغ، تفسیر تخصصی قرآن، مهارت خطابه، دروس پژوهش محور و مکالمات زبان عربی و انگلیسی از واحدهای درسی تخصصی آن است.
مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت تالش گفت: فارغ التحصیلان دوره های تخصصی این مرکز علمی، بعد از جذب از سوی حوزه، برای پنج سال خدمت در مناطق مورد نیاز متعهد می شوند و 12 نفر از فارغ التحصیلان ما، در مناطق مورد نیاز استان گیلان و شهرستان تالش به خدمت مشغول هستند.
برجی زاده افزود: گروه های جهادی این حوزه علمیه تحت عنوان گروه شهید عباس دانشگر، شامل طلبه های دارای مهارت های گچ کاری، نجاری، سیم کشی، بنایی و ساختمان برای خدمت به مردم آماده هستند و چندی پیش 15 طلبه جهت خدمت به مردم سیلزده به شهرستان معمولان استان لرستان اعزام شدند.
او اظهار کرد: در صورت نیاز مناطق مختلف کشور، گروه های جهادی حوزه علمیه سفیران هدایت تالش برای خدمت رسانی آماده هستند و طلاب و استادان این حوزه در عرصه خدمت به ملت پیشگامند.
وی بیان کرد: با توجه به وجود برادران و خواهران اهل سنت در ترکیب جمعیت تالش، در این حوزه علمیه چهار واحد درسی فرق و مذاهب تدریس می شود و همه ساله همایش ها و نشست های مختلف در مناسبت هایی نظیر هفته وحدت مسلمانان، با همکاری این حوزه برگزار می شود و استادان و طلاب در نماز جمعه و برنامه های اهل سنت حضور می یابند.
مدیر حوزه علمیه سفیران هدایت تالش گفت: استادان دروس سنتی این حوزه، بومی و استادان دروس و دوره های تخصصی اعزامی از قم هستند و از اعضای هیات های علمی دانشگاه ها نیز استفاده می کنیم و برادران دارای مدرک تحصیلی دیپلم و بالاتر علاقه مند به تحصیلات حوزوی، تا پایان تیر ماه امسال برای نام نویسی به این مرکز مراجعه کنند.
شهرستان تالش با 200 هزار نفر جمعیت، سه حوزه علمیه برادران و خواهران و مراکز آموزش عالی متعدد در 110 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع و حدود 17 درصد جمعیت آن را اهل سنت تشکیل داده است.
7124/2007

http://www.gilan-online.ir/fa/News/93954/تنها-حوزه-علمیه-تخصصی-گیلان-از-نبود-ساختمان-مستقل-رنج-می-برد
بستن   چاپ