نسیم گیلان
مدیران استان از ظرفیت های علمی و پژوهشی جهاددانشگاهی استفاده کنند
يکشنبه 19 خرداد 1398 - 13:37:58
نسیم گیلان - نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مدیران استان از ظرفیت های علمی و پژوهشی جهاددانشگاهی استفاده کنند، گفت: جهاددانشگاهی یکی از ظرفیت های علمی و پژوهشی موثر در استان است که مسئولان باید بتوانند از این فرصت بهره مند شوند.
مهرداد لاهوتی در حاشیه دیدار با رئیس سازمان جهاددانشگاهی گیلان در گفت وگو با ایسنا – منطقه گیلان، با اشاره به ظرفیت های علمی – پژوهشی جهاددانشگاهی، اظهار کرد: با حضور دکتر جمالزاد در جهاددانشگاهی استان بسیاری از پروژه به صورت جدی در حال پیگیری هستند که می توان به افزایش رشته های تحصیلی در مرکز علمی کاربردی لنگرود و ثبت مالکیت مجموعه مذکور به نام جهاددانشگاهی اشاره کرد.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهدای 2 هزار مترمربع زمین توسط یک خیر به جهاددانشگاهی برای امر علمی و آموزشی در شهرستان لنگرود، افزود: این امر نشان می دهد که جهاددانشگاهی از اعتماد خوبی بین مردم برخوردار شده است، علاوه بر این یک هکتار زمین دیگر هم به جهاددانشگاهی اختصاص دادیم که تا هفته دیگر تحویل مجموعه می شود.
لاهوتی گفت: اختصاص این زمین ها به جهاد دانشگاهی می تواند به این مجموعه در راستای توسعه اهداف علمی و پژوهشی بسیار کمک کند.
وی ادامه داد: امسال برای نخستین بار 15 میلیون یورو از محل صندوق توسعه ملی با موافقت مقام معظم رهبری به جهاددانشگاهی اختصاص یافت، اگر جهاددانشگاهی بتواند به درستی از این اعتبار استفاده کند قطعا در سال های آینده این مبلغ می تواند افزایش یابد.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حضور جهاددانشگاهی با ظرفیتی که دارد می تواند در خیلی از زمینه ها موثر باشد، تصریح کرد: پسماند که امروزه به بزرگترین معضل تبدیل شده می تواند فرصتی برای جهاددانشگاهی به عنوان یک مجموعه پژوهشی و علمی برای تصمیم گیری درست باشد.
لاهوتی اضافه کرد: مجلس و دولت راهکارهایی را برای کاهش پسماند دنبال می کنند که می توان به خرید انرژی از طریق بخش خصوصی اشاره کرد که جهاد می تواند مطالعات آن را دنبال کند تا هر نهادی جداگانه در این مسئله ورود نکند، الان یکی از مشکلات گیلان این است که هر شهرستان به دنبال حل مشکل پسماند خود می باشد. به مسئولین استان خصوصا استاندار محترم توصیه می کنم از ظرفیت جهاددانشگاهی بیش از پیش بهره مند شوند.
وی با بیان اینکه محصول چای هنوز برای کشاورزان ما اقتصادی نیست، خاطرنشان کرد: در حال حاضر متوسط برداشت ما از هر هکتار زمین 5 تن است در حالیکه در دیگر کشورها این میزان به 15 تن هم می رسد؛ جهاددانشگاهی می تواند در اقتصادی کردن محصول چای نقش موثری ایفا کند.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مدیران استان از ظرفیت های علمی و پژوهشی جهاددانشگاهی استفاده کنند، تصریح کرد: جهاددانشگاهی یکی از ظرفیت های علمی و پژوهشی موثر در استان است که باید مسئولان بتوانند از این فرصت بهره مند شوند.
انتهای پیام

http://www.gilan-online.ir/fa/News/96394/مدیران-استان-از-ظرفیت های-علمی-و-پژوهشی-جهاددانشگاهی-استفاده-کنند
بستن   چاپ