نسیم گیلان
افزایش پنج درصدی تولید لوبیای کشاورزی از مزارع گیلان
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 18:03:54
نسیم گیلان - رشت - مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی گیلان پیش بینی کرد که تولید لوبیای کشاورزی از مزارع استان طی امسال پنج برابر افزایش داشته باشد.

اکبرزاده عصر پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا بیان داشت: پیش بینی می‌شود تا نیمه تیرماه امسال بیش از 19 هزار تن پیله‌تر لوبیای کشاورزی از مزارع برداشت شود.
وی برداشت لوبیای کشاورزی بهاره در چهار هزار و 800 هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان ذکرکرد.
اکبرزاده علت افزایش محصول را افزایش بارش باران اعلام کرد و گفت: پیش بینی می شود 16 هزار بهره بردار کشاورزی با برداشت لوبیای کشاورزی بهاره 135 میلیارد تومان درآمد کسب کنند.
شهرستان‌های رشت، صومعه سرا و آستانه اشرفیه از مهمترین مناطق تولید پاچ باقلا در گیلان هستند.
گیلان تنها تولیدکننده پاچ باقلا در کشور است. پاچ باقلا در این استان در فصل های بهار و پاییز کشت می‌شود و برداشت پاچ باقلای پاییزه از نیمه مهر آغاز شده و تا آبان ماه ادامه دارد.
گیلانی‌ها به لوبیای محلی، پاچ باقلا می‌گویند و از آن برای پخت غذای محلی باقلا قاتوق استفاده می‌کنند.
7296/‏2007/‏

http://www.gilan-online.ir/fa/News/99688/افزایش-پنج-درصدی-تولید-لوبیای-کشاورزی-از-مزارع-گیلان
بستن   چاپ