نسیم گیلان
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
توقیف 2300 کیلو پنیر غیر بهداشتی در گیلان
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 19:22:40
نسیم گیلان - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: به همت بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی گیلان، 2300 کیلو پنیر غیر بهداشتی در گیلان توقیف شد.
عباسی در گفت و گو با ایسنا-منطقه گیلان، اظهار کرد: در پی اعلام مسمومیت غذایی ناشی از مصرف پنیر سنتی در استان گیلان، بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی گیلان بصورت ضربتی از مراکز عرضه مواد غذایی در سطح استان بازدید کردند. در این بازرسی ها ضمن نمونه برداری، حدود 2300 کیلوگرم پنیر غیر بهداشتی توقیف شد.
وی افزود: بازرسان بهداشت محیط جهت کنترل بهداشتی مواد خوردنی، آشامیدنی در سطح استان بصورت مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی اقدام می کنند.
عباسی خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده عرضه مواد خوردنی و آشامیدنی فاقد مشخصات بهداشتی شامل: تاریخ تولید و انقضای معتبر، پروانه های بهداشتی و آدرس محل تولید و همچنین نگهداری در شرایط نامناسب، می توانند مورد را از طریق شماره تلفن 190 اطلاع رسانی کنند.
انتهای پیام

http://www.gilan-online.ir/fa/News/99717/توقیف-2300-کیلو-پنیر-غیر-بهداشتی-در-گیلان
بستن   چاپ