ویدیو/ طرز تهیه ماهی دودی؛ چاشنی غذاهای محلی گیلان
اجتماعي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - امکان ندارد سری به بازارهای محلی شمال زده باشید و ماهی دودیهای به نخ کشیده و آویزان را ندیده باشید. در استان گیلان این ماهی را بهعنوان چاشنی در کنار غذاهای محلی سرو میکنند، در واقع ماهی دودی نقشی مانند ترشی را در غذاهای گیلانی دارد.
دریافت 54 MB خبرنگار: یاسین صفری / تصویربردار: پونه نیکوی / تدوینگر: حمیدرضا برزگر
.
-
چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۳:۰۴
-
۲۰ بازديد
-
-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/751523/