تولید بیش از2400 تن گوشت خاویاری در گیلان
اجتماعي
بزرگنمايي:
نسیم گیلان - ایسنا/گیلان مدیرکل شیلات گیلان گفت: در حال حاضر استان گیلان دارای ظرفیت تولید 2400 تن گوشت خاویاری و بیش از 11 تن خاویار است.
کوروش خلیلی شامگاه پنج شنبه 20 اردیبهشت ماه در حاشیه بازدید دکتر حسین محمدیان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان از مجموعه بندر شیلاتی و سایت پشتیبان کیاشهر، همچنین مجتمع آماده فعالیت و تازه تاسیس فرآوری ماهیان خاویاری شرکت میراث خاویار گیلان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: این مجتمع با توان تولید 200 کیلوگرم خاویار در روز در بسته بندی های 25 تا 250 گرم همچنین فرآوری گوشت آماده طبخ و دودی این ماهی با ظرفیت یک تن در روز فعالیت دارد و از مجموعه های کلیدی توسعه تولید ماهیان خاویاری در برنامه توسعه و جهش تولیدات شیلاتی به شمار میرود که آماده ورود به عرصه تجارت شیلاتی داخلی و خارجی و از حلقه های موثر زنجیره تولید شیلاتی استان گیلان است.
مدیر کل شیلات گیلان تصریح کرد: در حال حاضر استان گیلان دارای ظرفیت تولید 2400 تن گوشت خاویاری و بیش از 11 تن خاویاری است و طبق آمار 1402 با وارد مدار شدن این مجتمع، استان گیلان دارای 4 مجموعه فرآوری خاویاری خواهد بود.
خلیلی تاکید کرد: مجموع درآمد ناخالص حوزه تولیدات شیلاتی استان در سال 1402 با تولید 74000 تن انواع آبزیان بیش از 10 همت بود.
انتهای پیام
-
جمعه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۴:۰۵
-
۳۲ بازديد
-
-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/751712/