افزایش قیمت برنج و روغن با رشد 10 تا 20 درصدی
اقتصادي
بزرگنمايي:
گیلان آنلاین - رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلفسرویس ساعت کار رستورانها برای ارائه غذاهای بیرونبر و ارائه خدمات در سالن واحد صنفی عنوان کرد و گفت: طبق هماهنگی صورت گرفته، فقط فست فودیها در ساعات روز به تعداد محدود، غذای سرد برای سفارشهای بیرونبر آماده و ارائه میکنند .
سید علیاصغر میرابراهیمی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: بنا بر روند سالهای گذشته ساعت کار رستورانها برای ارائه غذاهای بیرونبر، یک ساعت قبل از اذان مغرب و برای ارائه خدمات در سالن واحد صنفی حین افطار آغاز می شود و تا 30 دقیقه قبل از اذان صبح است .
او افزود: این ساعت کار واحدهای صنفی با هماهنگی اتاق اصناف ایران و نیروی انتظامی تعیینشده است که در این زمینه اعلام شده فقط فست فودیها در ساعات روز به تعداد محدود غذای سرد برای سفارشهای بیرونبر آماده و ارائه کنند .
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلفسرویس در رابطه با قیمتگذاری غذاهای ارائه شده توسط زیرمجموعههای این اتحادیه خاطرنشان کرد: به دلیل تنوع غذایی، کیفیت مواد اولیه و کیفیت متفاوت واحدهای صنفی امکان، قیمتگذاری مصوب و یکسان برای تمام غذاها و رستورانها وجود ندارد .
وی تصریح کرد: قیمت منطقی غذاهای ارائه شده در واحدهای صنفی 20 درصد بیشتر از قیمت تمام شده برای صاحب رستوران است .
میرابراهیمی تأکید کرد: طی 30 تا 45 روز گذشته قیمت مواد اولیه همچون برنج و روغن با رشد 10 تا 20 درصدی مواجه شده که در این ایام واحدهای صنفی در زمینه تأمین مواد اولیه با مشکل روبرو شدهاند .
به گزارش ایسنا، با وجود آنکه مسئولان صنفی اتاق اصناف ایران احتکار در بازار را رد میکنند شواهد در بازار نشان از آن دارد که قیمت انواع محصولات مصرفی افزایش یافته و در این افزایش قیمت با وجود آنکه محصول در سطح شهر وجود دارد اما صاحبان کالا آنچنان علاقهای به عرضه این محصولات ندارند .
از این موارد میتوان به مواد خوراکی و بهداشتی اشاره کرد؛ بنا بر مشاهدات خبرنگار ایسنا، طی چند روز گذشته آبمعدنی، آب آشامیدنی، روغن، رب و برنج با افزایش قیمت از سوی واحدهای تولیدکننده و عرضهکننده روبرو شده است.
انتهای پیام
-
پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۹:۴۴
-
۷۱ بازديد
-
-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/32503/