رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد:
درج 85 درصد محصولات غذایی گیلان به نشانگرهای راهنمای تغذیه ای
اجتماعي
بزرگنمايي:
گیلان آنلاین - رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه بر روی 85 درصد از محصولات غذایی گیلان، نشانگر راهنمای تغذیه ای درج شده است، گفت : نشانگرهای راهنمای تغذیهای یک راهنمای سریع برای نشان دادن اطلاعات تغذیهای محصولات غذایی است.
به گزارش ایسنا منطقه گیلان، دکتر شاهرخ یوسف زاده در نشست خبری با اصحاب رسانه گیلان که بمناسبت در پیش بودن روز جهانی غذا و دارو برگزار شد، اظهار کرد: رسانهها، پیامرسان سلامت برای مردم هستند.
وی گیلان را از استانهای پرجاذبه و گردشگرپذیر کشور خواند و گفت: تامین سلامت مسافران یکی از رویکردهای مهم دانشگاه علوم پزشکی استان است و در این راستا طی ایام نوروز امسال 60 تن مودغذایی خارج از استاندارد امحاء شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه بر روی 85 درصد از محصولات غذایی گیلان، نشانگر راهنمای تغذیه ای درج شده است، گفت: نشانگرهای راهنمای تغذیهای یک راهنمای سریع برای نشان دادن اطلاعات تغذیهای محصولات غذایی است.
یوسفزاده با بیان بیش از 73 درصد علل مرگ و میرها ناشی از بیماری های غیرواگیر است، گفت: چاقی و کم تحرکی مهمترین علل مرگ و میر افراد جامعه است.
وی افزود: بشر دوران پر تلاطمی را پشت سر گذاشته است و اگرچه امروزه بیماریهایی همچون سیل، وبا و... با پیشرفت علم مهار و خاتمه یافته است و اما آن چه امروز نصیب انسان شده، افزایش طول عمر است و این امر نیز موجب شد بیماریهای دیگر، پا به عرصه بگذارد .
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با تاکید بر این که نظارت دانشگاه علوم پزشکی گیلان در خصوص این امر باید دقیقتر باشد، گفت: کیفیت مطلوب محصولات غذایی و نظارت بر رعایت مسایل بهداشتی جز مسوولیت متولیان سلامت است که با رویکرد جدید وزارت بهداشت و بر اساس رسالت دانشگاههای علوم پزشکی کشور باید در این زمینه، برنامهریزی شود.
انتهای پیام
-
جمعه ۲۱ مهر ۱۳۹۶ - ۹:۰۵:۴۹ AM
-
۸۶ بازديد
-
ایسنا - اجتماعی
-
نسیم گیلان
لینک کوتاه:
https://www.nasimegilan.ir/Fa/News/10522/